DVM group
Search
Close this search box.

TERVEZÉS

Ügyfeleinknek átfogó szolgáltatást nyújtunk az igények megfogalmazásától kezdve az épületek (irodák, kereskedelmi- és ipari létesítmények, műemléképületek, éttermek) átadásáig és azok belsőépítészetének tervezésében, valamint az ezekkel összefüggő tanácsadásban. Sokrétű tervezési munkáink skálája irodabelsők kialakításán (space planning), komplett irodaházak belsőépítészeti és fenntarthatósági tanácsadásán és tervezésén, illetve nagyberuházások építészeti tervezésén, tervpályázatok kidolgozásán keresztül írható le. Megbízóink igényeinek megfelelően koncepciótervezéssel és megvalósíthatósági tanulmányok kidolgozásával is foglalkozunk. Változatos ügyfélkörünk kiszolgálása tervezőinknek inspirációt jelent és szolgáltatási palettánk az ügyfeleink igényeihez igazolva folyamatosan bővül.

Irodánk a magas építészeti minőség mellett nagy hangsúlyt fektet a környezettudatos tervezési szemléletre és a kiválóan összehangolt tervezési folyamatokra. A környezettudatos szemlélet alkalmazását az építészetben a DVM group az elsők között kezdte el és folyamatos edukációval ötvözve fejlesztettük ügyfeleink bevonódását is. Kollégáink egységes szemlélet mentén az innovációt, a minőséget és a fenntarthatósági szempontokat tartják szem előtt, a nemzetközi trendek követésével. Mindezek eredménye a megbízóinkkal kialakított bizalomalapú kapcsolat és közös gondolkodás, amely a sikeres projektek számával mérhető. Komoly hangsúlyt fektetünk a kutatásra és tervezési módszertanunk kialakítására: saját BIM protokollal rendelkezünk, amelyet sikerrel alkalmazunk projektjeink megvalósításakor.

Studio Alliance tagként a DVM group kiválasztott tagja a nemzetközi fit-out szövetségnek, egyedüli magyar építőipari cégként. 2020-ban Az Év Irodája versenyen elnyertük Az Év Belsőépítész Cége kategória megtisztelő címét. 2023-ban Big See Interior Design díjakkal jutalmazták DVM Visual irodánkat Workplace kategóriában, illetve a STEAM Budapest Bistro étterem belsőépítészeti kialakítását Hospitality kategóriában.

DISCOVER YOUR

OFFICE WITH US!