DVM group
Search
Close this search box.

Attila 99 Loft

A lakások belsőépítészetére a loft stílus jellemző, nagy átnyitott terekkel, és hatalmas üvegfelületekkel, amelyek tudatosan tágítják a helyiségeket. Világos, tágas, szellős – egy kicsit franciás és natúr-nyers érzettel operáló galériázott lakások kerültek kialakításra, melyekben az összes üveg egyedi tervezésű.

BIF Tower

A 16 szintes épület „A” kategóriás prémium irodaházként újult meg, amely napfényes és elegáns lobbyval, kávézóval fogadja vendégeit és új bérlőit. Az irodaházhoz 80 férőhelyes garázs és felszíni parkoló is tartozik, amely fontos kényelmi szempont.

bp

A DVM group integrált építőipari és építészeti szolgáltatásainak egyik büszkesége a British Petrol (bp) új székháza, mely 2020-ban a környezettudatos tervezésnek és belsőépítészetnek köszönhetően kiérdemelte „Az Év Fenntartható Irodája” kategóriagyőzelmet. Ugyanebben az évben Az Év Kivitelező Cége” és „Az Év Belsőépítész Cége” címet egyszerre nyerte el a DVM group.

Debrecen – Reptér tervpályázat

A tervpályázat különböző funkcionalitású épületek harmonikus egységét várta el. Ennek megfelelően terminál épület, Pier és VIP épületegyüttesek, hangárok és oktató bázisépületek, valamint egyéb kiszolgáló csarnokok tervei készültek, amelyekhez a tervezők az alföldi tájból és természetből, illetve a hortobágyi madárvilágból nyertek inspirációt.

Deloitte

A Deloitte brand értékeire felépített belsőépítészeti koncepció alappillérei a magas minőség, a kortárs szellemiség, az emberközeli és felhasználóbarát környezetalakítás. A brand elemek szerves részét képzik a designnak, vegyítve világos fa- és a természetben található tört kékes-zöldes színekkel.

Diligent

Budapesten, a Szervita téren található, fenntarthatósági szempontból is kiemelkedő lokáció, nemcsak a cég brand-értéke szempontjából volt elvárás, hanem a munkavállalóik számára szerettek volna olyan inspiráló, pezsgő belvárosi környezetet biztosítani, amely egyúttal ösztönzi az együttműködést és a kreativitást is.

Eiffel Palace

Az épület csodálatos századfordulós atmoszférája harmonikus egységet alkot a modern és környezettudatos újkori kialakítással. Értékteremtő módon valósul meg a stílus és funkcionalitás egyensúlya, melynek köszönhetően elnyerte a LEED Gold és BEEAM Very Good fenntarthatósági minősítéseket, ezzel is felhívva a figyelmet az épület gazdaságos üzemeltetési költségeire.

Infokommunikációs cég

A végeredmény egy olyan – több szinten konzekvensen megvalósult – egységes cégközpont lett, amely stílusában tökéletesen ötvözi az ázsiai és a nyugati elemeket, valamint harmonikus egyensúlyával hozzájárul a dolgozói wellbeinghez.

KOSTAL

Kiss Ida, a DVM group tervezési igazgatója így nyilatkozott a munkafolyamatról: „A fenntarthatóság kulcselem volt a tervezés során, melynek látványos elemei a saláta-termelő tornyok, a sok növény és a természetes anyagok. Olyan vonzó tereket hoztunk létre, ahol a kollégák otthonosan érezhetik magukat, és inspirálják a közös gondolkodást, ugyanakkor lehetőség van az elmélyülésre és hatékony munkavégzésre is.”

Monori Center

A tervezői elképzelés szerint az eltérő magasságú tornyok (lakótornyok: 37,25 m, diákszálló: 58.85 m), a városrész jelképévé válva, játékos sziluettjükkel gazdagítják a városképet.

Park Atrium

A megújult belsőépítészeti koncepciót a DVM group Erick van Egeraat holland sztárépítésszel koprodukcióban végezte. A közös munka során a tervezők kiemelt figyelmet szenteltek a természetes anyagok és felületek használatának, a fém és üveg uralta környezetben.

ParkSide Offices

A ParkSide Offices időtállóan modern, a bérlők igényeinek megfelelően rugalmasan alakítható, valamint az itt dolgozók számára olyan kényelmes munkatereket kínál, ahol a dizájn organikusan kiegészíti a funkcionalitást.

Promenade Gardens

A beruházás környezetbarát és modern épületüzemeltetési technológiákat sorakoztat fel, melyet az elnyert fenntarthatósági tanúsítványok is bizonyítanak. A Promenade Gardens A+ energetikai besorolást kapott.

St’Andrea Wine & Sky Bar & Restaurant

Budapest történeti belvárosának gyönyörű tetőteraszán minden az élet szeretetéről szól: szép borok, mesés koktélok, könnyed bárételek, napfény, élőzene, az óriáskerék és a Gellérthegy sziluettje – ragyogás a város fölött. 

STEAM Budapest

Új kult-hely Budapest Belvárosában, amely reggeltől késő estig várja azokat, akik a nagyvárosi létet természetesen élik. Az étterem tulajdonosai egy olyan a mai kor igényeire szabott kávéházi hangulatot képzeltek el, ahol az otthonosságé, a baráti és üzleti találkozásoké a főszerep, kozmopolita életérzéssel megfűszerezve.

Signature

A Szervita téri irodaház három emeletét elfoglaló új Signature központ több, mint 300 prémium munkaállomással, berendezett irodákkal és business klubbal rendelkezik, összesen 3.500 m2 területen.

Zánkai Erzsébet-tábor

Az átalakításkor kiemelt szempont volt a 70’-es évek jellegzetes magyarországi építészeti értékeinek megőrzése. A tábor teljes területe akadálymentesített, az eligazodást egyedi infografikai arculattal ellátott irányítótáblák segítik.

Transferwise

Megrendelői elvárás volt egy olyan testreszabott irodai környezet kialakítása, amely jól tükrözi a cég kreativitását, innovatív szemléletét, és egyben inspirálóan hat a munkatársakra. A végeredményként kapott nemzetközi jellegű belsőépítészeti koncepció megtestesíti lendületüket, és folytonosan újító szellemüket, tükrözi egyedi látásmódjukat és dinamizmusukat.

Váci1

A felújítás során kiemelt figyelmet kellett fordítani a műemlékvédelmi szabályok betartására, és az eredeti állapot rekonstrukciójára. A szecessziós Róth Miksa üvegablakok, a szemet gyönyörködtető vörös és fehér márvány domborművek (a girlandok csillogó aranyfüsttel vannak bevonva) és az apró mintákból álló padlómozaikok eredeti szépségükben láthatóak újra.

W Budapest Hotel

Az UNESCO világörökségi helyszínén álló 151 szobás, ötcsillagos hotel szigorú műemlékvédelmi szempontok szerint újult meg, a hatósági jogszabályok maximális figyelembevételével. Példátlan módon egyesül az épületben a múlt megőrzésének szándéka a legmodernebb kivitelezési megoldások alkalmazásával, a tökéletes harmónia megteremtése érdekében.

Szervita Square Building

A közép-kelet-európai régióban a Szervita Square Building kapott először LEED Platinum V4 minősítést, amelynek összetett szabályrendszere számos környezetvédelmi folyamatot magában foglal. Mind a design tervek mind a beruházás számos előkelő szakmai díjjal büszkélkedhet.