DVM group
Search
Close this search box.

Karrier

Mint cégcsoportnak, az a célunk, hogy megalkossuk azt az épített környezetet, amely inspirálja és javítja az emberek életét a fenntarthatósági szempontok maximális figyelembevételével. Ezt kollegáinkkal együtt valósítjuk meg, így nagyon fontos, hogy csapatunk igazán összetartó legyen, a szakmaiságot és a minőséget képviselje munkája során, melyhez minden lehetőséget és feltételt biztosítunk. A mi csapatunkban mindenki fontos szerepet játszik, legyen új vagy többszörös törzsgárdás, legyen junior vagy már szakmai eredményekben bővelkedő.

Munkatársaink folyamatos fejlődése kiemelt szerepet kap a mindennapokban, ezért extra tanulmányi szabadnapokat biztosítunk, szervezünk belső és külső tréningeket és teret adunk a dolgozói igényeknek, legyen szó konferenciáról, üzem látogatásról, inspiráló tanulmányi kirándulásokról.

Videó lejátszása

A DVM group életében fontosak a kötetlen dolgozói programok, mert ezeken keresztül is megismerhetjük egymást: csapatépítő rendezvények, közösen eltöltött ebédidő, munkavállalói UltraBalaton futócsapat, szakmai reggelik a kollégák aktuális projektjeinek bemutatásával egybekötve, mind azt mutatják, hogy ez nem csak egy munkahely számunkra.

Amennyiben egyetértesz szándékainkkal, tetszenek a referenciáink és szeretnél részese lenni ennek az ambiciózus csapatnak, akkor várjuk jelentkezésedet! Nézd meg aktuális állásajánlatainkat és küldd el önéletrajzodat!

Miért jó nálunk dolgozni?

„Mindig jó érzéssel tölt el, amikor közös munka eredményeként sikerül szépet és maradandót létrehozni. A DVM-nél eltöltött 15 év alatt számos olyan minőségi projektben volt lehetőségem részt venni, amelyekre büszkék lehetünk.”

— Losonczi Norbert, 

üzletviteli igazgató, az Igazgatótanács tagja

„Szakmailag nagy jelentőségű épületek tervezésében tudok tevékenyen részt venni. Több műemlék épület projektje van a cégnek, amely érték alapú szemléletet mutat. Összetett problémákat kell hatékonyan megoldani munkám közben, és a különböző részlegekkel együttműködve komplexebb képet kapok a szakmáról.”

— Lukátsi Marcell, 

építész

„A DVM-nél egyedülálló, hogy egy csapatban dolgozunk együtt építészek, belsőépítészek, látványtervezők, környezettudatos tanácsadók, költségelemzők és kivitelezők. Ez a sokszínűség a kulcs ahhoz, hogy minden résztvevő a lehető legkomplexebben gondolkozzon egy épület beruházásról.”

— Berecz Dániel, 

vezető tervező

Állások