DVM group
Search
Close this search box.

A DVM group is részt vesz a Graphisoft nemzetközi világkonferenciáján

A DVM group is részt vesz a Graphisoft nemzetközi világkonferenciáján

Szeptember 14-16. között kerül megrendezésre az idei Graphisoft nemzetközi világkonferencia, mely a Building Together 2021 nevet viseli. Az idén digitális keretek közé csomagolt rendezvényen ingyenes regisztrációt biztosítanak, így bárki számára megtekinthető lesz. A konferencia három napja alatt inspiráló előadásokkal, kerekasztal-beszélgetésekkel nyújtanak betekintést az építészek és szakági tervezők legnagyobb kihívásaiba. Ezen felül bemutatják az iparág kritikus témáit az új technológiák sikeres alkalmazásától az építészeti oktatás jövőjéig.

Közel 40 vezető építész és szakember vesz részt világszerte, többek között Prof. Dr. Michael Braungart, a Leuphana Egyetem professzora, Philip Allsopp az Arizona Állami Egyetemének vezető tudósa, illetve Masaaki Matsuoka tervező/építész, és még sokan mások.

A DVM group képviseletében Kiss Ida tervezési igazgató is csatlakozik az egyik szakértői kerekasztal-beszélgetéshez (Who’s in charge here? Architects in the driver’s seat), melyet szeptember 15-én 12:40-kor lehet megtekinteni az alábbi linkre kattintva, egy előzetes regisztrációt követően.

„A tervezők szerepe sokrétű a projektek megvalósítása során, a tervezőirodákon túl jelen vannak a kivitelező cégeknél és sokszor projektmenedzser szerepkörben. A komplex látásmód, amit egy építész képvisel, kulcsfontosságú. Projektjeinkben a bizalom megtartása, jó együttműködés és kommunikáció kialakítása a siker kulcsa, hogy a szereplők számára egyértelmű legyen, hogy a sikeres megvalósítás és ügyfeleink igényeinek megértése és képviselete áll a középpontban még a konfliktusokban is.” – Kiss Ida, design director

A konferencia részletei: buildingtogether.graphisoft.com