DVM group
Search
Close this search box.

DESIGN & BUILD

A Design & Build szolgáltatásunk egy speciális szerződéses konstrukció keretében, olyan előnyös megoldást kínál, melynek során egy szerződésen belül vállaljuk a projekt komplett megvalósítását a tervezéstől a kivitelezésig. Levesszük a megbízónk válláról a terheket, és menedzseljük az ügyfél helyett a szükséges folyamatokat.

A Design & Build projektek általános jellemzői közé tartozik a költség- és időhatékony munkaszervezés, az intenzív kétoldalú kommunikáció, amelyet egy dedikált kapcsolattartóval és egyablakos szolgáltatás alkalmazásával támogatunk. Szakértő mérnöki csapatunk által összefogott tervezést és kivitelezést biztosítunk.

A Design & Build projektek során jelentős támogatást nyújt csapatunk az ügyfeleink számára, amely gördülékenyebb folyamatokat, lecsökkentett belső beszerzési időt, kevesebb hibalehetőséget jelent számukra. Ez egyben a magasabb minőséget, a gyorsabb megvalósítást és a végtermékhez vezető összehangolt megvalósítási utat is biztosítja az együttműködés során, amelyet integrált szolgáltatásokként nyújtunk megbízóink részére.

Mindezekkel jelentősen leegyszerűsödnek a folyamatok az ügyfél számára, ezért a kivitelezés jellemzően rövidebb idő alatt valósul meg egy átlagos projekthez képest. Ebben az esetben a DVM group a projekt átadásáig teljes felelősséget vállal megbízás teljes kapcsolódó kockázatára és felelősségére. A szakági kivitelezőkkel és beszállítókkal egyeztetve garantáljuk a jogszabályoknak megfelelő munkafolyamatokat és végeredményt, és így az ügyfél elégedettségét is.

Írjon nekünk!

Munkatársunk hamarosan felveszi Önnel a kapcsolatot.

Telefon

+36 1 302 7186

Cím

DVM group HQ
Váci 1 Building

H-1052 Budapest,
Türr István utca 8.

DVM Visual
Mammut I. bevásárlóközpont

H-1024 Budapest,
Lövőház u. 2-4.