DVM group
Search
Close this search box.

European Property Awards: 3 díjat nyert a Váci 1 és az Eiffel Palace

European Property Awards: 3 díjat nyert a Váci 1 és az Eiffel Palace

European Property Awards múlt csütörtöki – Európa minden tájáról több mint ötszáz vendéget vonzó – gálavacsorájának a londoni Marriott Grosvenor Square adott otthont. A Váci 1 és az Eiffel Palace – a Horizon Development két megújult műemléki épülete, amelyek tervezése és kivitelezése a DVM group érdeme – három kiemelkedő díjjal gazdagodott a nemzetközi rendezvényen.

Váci 1 nyerte a ’legjobb többfunkciós épületnek járó építészeti díjat’, illetve a ’legjobb kereskedelmi célú ingatlanfelújítás’ díját. Mivel a nemrégiben átadott épület ez utóbbi kategóriában Európa-szinten is a legjobbnak bizonyult, globálisan is nevezésre került a ’legjobb nemzetközi kereskedelmi célú ingatlanfelújítás’ díjra, amelynek eredményét a december 12-én, Londonban megrendezésre kerülő IPAX GLOBAL konferencián hirdetik ki.

Az Eiffel Palace az ’irodaházak belsőépítészetét’ méltató kategóriában a ’kiemelten ajánlott’ minősítést érte el a European Property Awards-on, az ingatlanszakma egyik legnagyobb presztízsű, széles körben elismert, világszerte több régióra fókuszáló ingatlanpiaci versenyén.

A nevezéseket egy szakértőkből álló 70 fős független panel értékelte, fő szempontként mérlegelve a projektek építészeti megoldásait, műszaki kiválóságát, szolgáltatási palettáját, innovatív voltát, eredetiségét és fenntarthatóság iránti elkötelezettségét. A panel elnökségi feladatait az Egyesült Királyság Parlamentje Felsőházának (House of Lords) tagjai: Lord Caithness, Lord Best, Lord Liverpool és Lord Thurso látták el. Az idei verseny fő támogatója és médiapartnere a The Telegraph.

A Horizon Development és a DVM group ügyvezető partnerei (Kovács Attila MRICS, Czár Balázs, Haberl Péter és Massányi Tibor) a színpadon vették át a díjakat. A felsővezetők úgy tekintenek az oklevelekre, mint kiválóság iránti elhivatottságuk legnagyobb elismerésére prémium-kategóriás, fenntartható ingatlanok építészeként, ingatlanfejlesztőjeként és generálkivitelezőjeként.