DVM group
Search
Close this search box.

Budai Gyöngyvér

HR igazgató
Budai Gyöngyvér HR igazgató

Budai Gyöngyvér 2022 tavaszán HR vezetőként csatlakozott a DVM group csapatához. Gyöngyvér 2008-ban szerezte meg Humánerőforrás-menedzser diplomáját, de a főiskola utolsó évében már főállásúként dolgozott a GE Money magyarországi tagjánál, a Budapest Banknál. Az itt töltött idő alatt komoly tapasztalatot szerzett toborzás, kiválasztás területén, szervezetfejlesztésben, valamint belső trénerként, ahol kifejezetten vezetőfejlesztéssel és karriermenedzsmenttel foglalkozott. Lehetősége volt az informatikai területet támogatva nemzetközi projektekben is részt venni, a Bank tulajdonosváltását követően pedig kulcsszerepet kapott mind a toborzási, mind a teljesítményértékelési rendszerek és folyamatok újjáalakításában.

Ezután a Raiffeisen Bankban folytatta karrierjét, ahol a korábbi évek tapasztalatait felhasználva közel 1000 főt támogatott csapatával. Főbb feladatai a szervezet- és vezetőfejlesztés, valamint a csapatépítés volt.

Gyöngyvér feladata a HR folyamatok és rendszerek megreformálása, valamint megszilárdítása, vezetőképzés és fejlesztés, a toborzás folyamatos építése, valamint a munkáltató jelenlét megerősítése az építőipari piacon.