DVM group
Search
Close this search box.

„Milyen lesz 2023?” – Massányi Tibor válaszol

„Milyen lesz 2023?” – Massányi Tibor válaszol

A realista.hu megkérdezte a magyar ingatlanpiac legnagyobb szereplőit arról, hogy milyen várakozásokkal tekintenek a 2023-as év elé. Abban mindannyian egyetértettek, hogy kihívásokkal teli időszak következik, amely próbára teszi a szektort és a benne lévőket egyaránt. 

Massányi Tibor a DVM group managing partnere szerint az üzleti tervezés időtávja lerövidült, a cégek pár hónapra látnak előre, így nagy a bizonytalanság. A magas infláció további hátráltató tényező, és csökkentek a megrendelések számai is. Némi optimizmusra adhat okot az, hogy: „Az ipari-logisztikai, valamint a szállodaiparban továbbra is megfigyelhető egy pozitív szál.” – fogalmazott. Megjegyezte továbbá, hogy: „A hibrid munkavégzés végérvényesen letette kézjegyét az irodapiacra, magával hozva a kisebb irodatér igényeket, kibővített funkcionalitással és agilis munkafolyamatokat támogató kialakítással.”  

Gondolatainak folytatásáért és a részletes piaci körkép megtekintéséhez kattintsatok az alábbi linkre: https://realista.ingatlan.com/iroda/megkerdeztuk-legnagyobb-magyar-ingatlanfejlesztoket-kemeny-ev-lesz-de-jol-kijohetunk-belole/