DVM group
Search
Close this search box.

Deloitte

A Deloitte brand értékeire felépített belsőépítészeti koncepció alappillérei a magas minőség, a kortárs szellemiség, az emberközeli és felhasználóbarát környezetalakítás. A brand elemek szerves részét képzik a designnak, vegyítve világos fa- és a természetben található tört kékes-zöldes színekkel.

A Deloitte Magyarország a Park Atrium irodaházban található irodaterületeinek bővítését és megújítását tűzte ki célul. A 2015-ös nagy átalakítást követően, 2021-ben újabb egységekkel bővült a Magyarországon összesen 850 főt foglalkoztató világcég. A több mint 3.000 négyzetméteres, másfél éven át tartó bővítést három fázisban tervezte és építette meg a DVM group csapata, az alábbi területeket lefedve:

1. fázis: 4.emeleti iroda és közösségi terek 1.377 m2-en

2. fázis: földszinti irodaterületek 1.200 m2-en

3. fázis: 7.emeleti 470 m2 Green Room kialakítása.

A Deloitte brand értékeire felépített belsőépítészeti koncepció alappillérei a magas minőség, a kortárs szellemiség, az emberközeli és felhasználóbarát környezetalakítás. A brand elemek szerves részét képzik a designnak, vegyítve világos fa- és a természetben található tört kékes-zöldes színekkel. A cég arculatához köthető kör motívum a terekben direkt módon, képzőművészeti alkotásokon, és absztrahált módon is megjelenik, emellett visszaköszön a belső tájékoztató rendszer (signage) alap elemeiben is.

A dizájnötletek három fő vonal mentén születtek:

Human & Natural – A biofília és az időtlen design alkalmazásával holisztikus szemlélet kifejezése volt a cél, és a környezethez való érzelmi kötődés érzékeltetése a természetes anyagokon keresztül.

Clear & Global – A globális márkaértékek kifejeződését célozza a természetes fény játéka, és a világos színek használata, amely letisztult és fókuszált dizájnnal párosul.

Confident & Local – Támogató terek megvalósítása, amelyek reflektálnak a helyi értékekre és a munkamódszerek sokszínűségére.

A tervezési munka a DVM group saját fejlesztésű munkatérkialakítási módszertanával indult (DVM Discovery – Workplace strategy), melynek során interjúk segítségével térképezték fel a Deloitte egyes osztályainak igényeit. Ennek eredményeképpen a 4.emeleten egy elegáns, míg a földszinten egy sokkal lazább tér igénye merült fel, lekövetve az itt dolgozók szükségleteit és munkastílusát.

Az irodatervezés harmadik fázisa a Park Atrium B2-es magjának hetedik emeletén található irodatér újragondolását foglalta magába. Ezen a szinten kapott helyet a tanácsadó cég kísérleti tere, a Deloitte Green House, amely a jövő technológiai, automatizálási és fenntarthatósági kérdéseire keresi a választ. A Deloitte Green Room személyre szabott megoldásokat kínál a viselkedéstudomány, a design thinking, és a stratégia tervezés módszertanainak bevonásával a legkeményebb üzleti kihívásokra.

Funkcionálisan a tér három fő területre oszlik. A bejárattal szemben, középen található nagyméretű Stúdióra, a szintén tágas Open Office-ra, és a projektbeszélgetések, tárgyalások helyéül szolgáló War Room-ra. Ez a három funkció egészül ki a nyitott elrendezésű konyha és kávézó résszel, közepén a látványos zöldnövényzettel díszített konyhaszigettel, és a munkahelyi stressz levezetésül szolgáló Game Room-mal. A stúdió díszletvilága azzal együtt, hogy elegáns környezetet teremt a szakmai meghívottak számára, vizuálisan egy kávézó meleg enteriőrjét idézi. A hátfalon a brand csak visszafogottan köszön vissza, a bordázott front kék színe, a díszletbe épített zöld növények, és a kör, mint Deloitte szimbólum egy egységet alkotnak, és a fent leírt erős üzenetet közvetítik az eseményeket kamerákon keresztül követő nézők számára is. A hátfalkialakítás figyelembe veszi a cég azon kérését, hogy évad/ tematika/meghívott esetén cserélhető legyen, ezt szem előtt tartva speciális, oldható kötésekkel valósultak meg a front panelek és polcos szerkezet is.

Total area

5.000 nm

Szolgáltatások

Átadás éve
2015, 2021 (új egységek)