DVM group
Search
Close this search box.

Infokommunikációs cég

A végeredmény egy olyan – több szinten konzekvensen megvalósult – egységes cégközpont lett, amely stílusában tökéletesen ötvözi az ázsiai és a nyugati elemeket, valamint harmonikus egyensúlyával hozzájárul a dolgozói wellbeinghez.

A külföldi illetőségű infókommunikációs gyártó cég – telekommunikációs szolgáltató és eszközgyártó – termékeivel és szolgáltatásaival már sok éve jelen van Magyarországon. Munkavállalóinak száma folyamatosan növekszik, ezért elérkezettnek látták az időt egy olyan cégközpont létrehozására, ahol a dolgozók egy épületen belül hatékonyabban tudnak együttműködni, a korábbi több budapesti és agglomerációs helyszín helyett. Az összevonáson túl, egyben olyan reprezentatív helyszín létrehozása is feladat volt, amely méltó a cég hírnevéhez és piaci pozíciójához.

A helyszín kiválasztása után (Agora Budapest) a DVM group-ot kérték fel az 5 szintet elfoglaló irodakialakítási projekt Design & Build megvalósítására, amely az impozáns méretű terület miatt 3 ütemben valósult meg. A klasszikus irodahelyiségek kialakításán túlmenően egyedi elvárásként fogalmazták meg a megrendelők egy olyan nagyüzemi dolgozói étterem és konyha kialakítását, mely 1500 négyzetméteren ad teret a különleges gasztronómiai igények kiszolgálásának, és egyben lehetővé teszi házon belüli rendezvények megtartását is.

Ezért az étteremhez egy önálló előadó- és rendezvényterem is kapcsolódik, ahol a tradicionális ünnepségeket is meg tudják tartani a nagyságrendileg mintegy 500 fős csapat számára. Az irodabelső vizualizációjához számos 3D látványterv készült, melyek pontosan adták vissza a belsőépítészek által megálmodott tereket, színeket. A tervezők a természetességre helyezték a hangsúlyt, elsősorban a natúr színek és a rengeteg zöld növény használatával, ezt a színvilágot egészíti ki a piros és a fehér (a piros szín használata az ő kultúrájukban összefügg az üzleti sikerekkel, a dinamizmussal és a szerencsével).

A megrendelők olyan design guide-ot hoztak kiindulási alapnak, amelyet már a németországi irodában is sikerrel használtak. A végeredmény egy olyan – több szinten konzekvensen megvalósult – egységes cégközpont lett, amely stílusában tökéletesen ötvözi az ázsiai és a nyugati elemeket, valamint harmonikus egyensúlyával hozzájárul a dolgozói wellbeinghez. A bővülés következő lépéseként 2022-ben újabb 500 négyzetméternyi „showroom” került kialakításra, ahol a cég teljes eszközpalettája kiállításra kerül, így az üzleti partnerek fogadására is alkalmassá válik.

Total area

6.810 nm + 705 nm terasz

Szolgáltatások

Átadás éve
2021-2022