DVM group
Search
Close this search box.

Signature

A Szervita téri irodaház három emeletét elfoglaló új Signature központ több, mint 300 prémium munkaállomással, berendezett irodákkal és business klubbal rendelkezik, összesen 3.500 m2 területen.

A Signature Szervita Square 2021 tavaszán költözött be a Szervita Square Building épületébe. A cég missziója, hogy Budapest belvárosának szívében olyan igényesen kialakított luxus co-working irodatereket hozzon létre, amelyek megfelelnek a hibrid munkamegoldások iránt megugró keresletnek. Az IWG mint a világ vezető rugalmas munkatér-szolgáltatója, vezette be a kiemelt Signature márkát Magyarországra.

A cég, a világvárosok legfrekventáltabb helyein adja bérbe kisebb-nagyobb irodatereit egyedi konstrukciókban. A Szervita téri irodaház három emeletét elfoglaló új Signature központ több, mint 300 prémium munkaállomással, berendezett irodákkal és business klubbal rendelkezik, összesen 3.500 m2 területen.

A munkakörnyezet kialakításakor olyan inspiráló és modern teret kívántak a leendő bérlőknek nyújtani, amely teljesen rugalmasan alkalmazkodik a felhasználók igényeihez területi bővülés, extra irodaházi szolgáltatások, parkolóhelyek tekintetében. Azok számára, akiknek nem csak a belvárosi lokáció, hanem a fenntarthatósági szempontok is fontosak, nem elhanyagolható tény, hogy az épület Közép-Kelet-Európában az első, amely LEED Platinum V4 környezetvédelmi tanúsítvánnyal rendelkezik. Az irodaterek belső kialakítása lehetőséget ad egyéni, koncentrált munkavégzésre, valamint bérelhető tárgyalók biztosítják, hogy közös egyeztetések is költséghatékonyan megvalósíthatóak legyenek.

Az igénybe vehető szolgáltatások listája teljeskörűen biztosítja a gördülékeny üzletmenetet:

  • Kizárólagos, szélessávú internet
  • Üzleti igényeknek megfelelő IT szolgáltatások
  • Copypoint a helyszínen (különböző formátumú nyomtatási lehetőségek, laminálás, fűzés…)
  • Kényelmes business társalgótér
  • Különböző méretű felszerelt tárgyalók interaktív táblákkal
  • Felszerelt konyhák minden emeleten kávézási lehetőséggel
  • Nemdohányzó terasz
  • Profi recepciós szolgáltatás – helyi támogatás
  • Bérelhető rendezvény terem

 

A stílusos belső tereket természet ihlette kifinomultsággal párosuló igényesség és elegancia jellemzi, a hibrid munkavégzés minden igényét kielégítő formában. A kiváló minőségű ergonomikus bútorok, és a magas szintű technológiai kialakítás lehetővé teszi, hogy a bérlők saját tevékenységükre tudjanak koncentrálni; az üzemeltető minden egyéb terhet levesz a vállukról.

Total area

3.500 nm

Szolgáltatások

Átadás éve
2021