DVM group
Search
Close this search box.

Találkozzunk az OfficeXPOn!

Találkozzunk az OfficeXPOn!

Látogass el a DVM group standjára az Office Xpo alkalmából, és találkozz személyesen szakértőinkkel! Segítünk valóra váltani az elképzeléseidet!

ÁLMODD MEG TÖKÉLETES IRODÁDAT!

Jelentkezz ingyenes konzultációnkra október 18-án és 19-én, és várunk a MOM Sportban, az E/6 standnál (1123 Budapest, Csörsz u. 14-16.)

A konzultációra bejelentkező érdeklődők belépőjegye a DVM group ajándéka, amely a kiállítási programok egész napos látogatására jogosít.

Regisztráció: https://dvmgroup.booked4.us

 

Miért a DVM group?

Hazánk egyik legkomplexebb építőipari szolgáltatásokat nyújtó magyar cégcsoportjaként, irodák, kereskedelmi-, ipari- és lakóingatlanok teljes körű tervezését és kivitelezését végezzük, nagy hangsúlyt fektetve a műszaki tartalom minőségére, a funkcionalitásra és esztétikumra, valamint az ügyfélközpontú, költséghatékony szemléletre. Célunk, hogy innovatív megoldásokkal korunk kihívásainak megfelelő épületeket, tereket hozzunk létre.

Integrált szolgáltatást nyújtunk az igények megfogalmazásától kezdve a belsőépítészeti tervezésen, projektmenedzsmenten és az ezekkel összefüggő tanácsadásokon, környezettudatos szemléleten át az átadásig. A magas építészeti minőség mellett nagy hangsúlyt fektetünk a kiválóan összehangolt munkafolyamatokra, és a magyar piacon elsőként alkalmaztuk az idő- és költséghatékony design & build módszert, melyben a tervezési és kivitelezési folyamatok nem egymást követően, hanem időben eltolva ugyan, de párhuzamosan zajlanak.

Belépőjegyedet a regisztációnál megadott email címredre, a szervezőktől közvetlenül kapod meg a rendezvény előtt. A jegy kinyomtatva vagy mobilon is bemutatható.

REGISZTRÁLJ ITT