DVM group
Search
Close this search box.

A DVM group stratégiai partnere a Proptech Konferenciának

A DVM group stratégiai partnere a Proptech Konferenciának

Stratégiai partnerként ebben az évben is a Proptech Konferencia mellett álltunk.

Május 18-án megismerhettük az ingatlanpiac digitális újdonságait, innovatív megoldásait, és a nagy nyerteseket. Ritkán lehet látni ennyi nemzetközi szakembert egy helyen, előadásaikból nagyon sokat tanulhattunk:

Renate Andersen Straume, Dirk Paelinck, Milan Bogar, Imre Porkolab, Milan Janosov, Ph.D., Vlad Costea, László Balogh, Laura Szabo, Tamas Bonis, Mattia Santi, Gergely Kiss, Karl Van Ginderdeuren, Laszlo Patyi, Tamás Giller, Tamas ERCSEY, Gyula Győri, Mark Balastyai, Gábor Zeller, Bálint Botos, CFA, MRICS, Balázs Jávor, Akos Balla, Csenge Karakas, Csaba Pesti, Janos Spanyol, Szabolcs Szilágyi 

GET BACK TODAY REALITY – A nap összefoglalása, beszélgetés a digitalizációról corporate szemszögből

Kalmár Zoltán, Décsi Gábor, Massányi Tibor a nap végén a digitalizáció természetéről beszélgetett. Arról, hogy milyen lehetőségek vannak egy nagyvállalat részére, hogy az innovációt beépítse a szervezetbe. Megosztották eddigi tapasztalataikat az újdonságok bevezetése kapcsán, valamint további lehetőségeket kerestek a sikeres digitális transzformációban.

A beszélgetés után azonnal kezdődött az első proptech díjátadó, ahol rögtön három díjat is kiosztottak. Massányi Tibor Az Év Proptech Startup Megoldása díjat adta át Somogyi Zsoltnak a Parkl-től. Ezt olyan vállalatok kapják meg, amelyek 2017 után alakultak és 2022-ben valami kiemelkedőt értek el akár az innováció, a növekedés, vagy az ügyfélszerzés területén. Rajta kívül egy-egydíjat kapott még még Livják Csaba a Buildext-től és Kurboly Ádámot az Orthograps-tól. Gratulálunk mindhármuknak!

 

A DOME és a DVM group főtámogatásával megvalósult esemény idén is közelebb hozta az ingatlanpiacot a technológia világával, a többi már rajtunk múlik.

A konferenciát bemutató vizuális világot a DVM Visual készítette. Az építészeti vizualizáción túl, már ilyen megoldásokat is kínálnak, rövid határidővel, magas minőségben: https://www.youtube.com/watch?v=TRsvTuNucEs

 

Proptechhungary.hu