DVM group
Search
Close this search box.

A jövő irodáinak nyertes összetevői

A jövő irodáinak nyertes összetevői

Közös eseményt szerveztünk a Netherlands-Hungarian Chamber of Commerce / Dutcham-mal, a KPMG Hungary-vel, és a Studio Alliance holland alapító partnerével a Ditt Officemakers-el, ahol a villáminterjúkban az OCTOGON architecture&design magazine főszerkesztője, József Martinkó kérdezett. 

A közelmúltban lezajlott világjárvány, a növekvő agilis munkamódszerek, az egyre jobb információs és kommunikációs technológiák, valamint a fenntarthatóbb életmódot és üzleti tevékenységet ösztönző ESG-szabályozások jelentős hatással voltak az irodaterek újjáalakítására az elmúlt években. A kultúra, a kreativitás és az innováció továbbra is személyes interakciót igényel, ezért az irodának támogatnia kell az együttműködést és a kapcsolatot a tartós, emlékezetes élmények érdekében. 

  • Ugyanakkor ez olyan gyakorlati kérdéseket is felvet, mint például: 
  • Milyen gyorsan tud az iroda alkalmazkodni a változó munkavégzéshez? 
  • Melyek a fő kiváltó okok az irodaterek jövőbeli trendjei mögött? 

Rendezvényünk egyedülálló lehetőséget biztosított arra, hogy a legújabb trendeket, kihívásokat és megoldásokat különböző aspektusokból ismerhessük meg: 

  • Érvényesek-e még a Covid utáni válaszreakciók? 
  • Hogyan lehet az ESG hosszú távon nyereséges tevékenység, amely a versenyelőny forrása is egyben? 
  • Sikeres alkalmazkodás a turbulens változásokhoz: a pszichoedukáció mentálisan és pénzügyileg stabil vállalatokat eredményez. 

Magyar és nemzetközi szakértők egy helyen, nálunk, a DVM Design irodájában. Összefoglaló és képgaléria: https://dutcham.hu/news/the-best-ingredients-for-the-winning-workplace-of-the-future.html