DVM group
Search
Close this search box.

Design & Build díjak a DVM groupnál

Design & Build díjak a DVM groupnál

Jelentős elismeréseket hozott „Az Év Irodája” versenysorozat a DVM group számára. A szakmai és üzleti zsűri két kategóriában is a legjobbnak választotta a cégcsoportot, miközben több, közelmúltban átadott munkáját is díjazták.

Ebben az évben az ingatlan.com tizenegy éve tartó versenysorozata minden eddigi nevezési rekordot megdöntött, ezáltal az irodapiac legjobb cégei és irodái között rendkívül szoros verseny alakult ki. A DVM group munkái közül döntőbe került a Booking.com új irodája design kategóriában, valamint a környezettudatos tervezésnek és belsőépítészetnek köszönhetően a bp új székháza kiérdemelte „Az Év Fenntartható Irodája” kategóriagyőzelmet.

Massányi Tibor, a DVM group ügyvezető partnere szerint: „Évről évre aktív szereplői vagyunk Az Év Irodája versenynek, jónéhány kategóriagyőzelem és fődíj fűződik már a nevünkhöz. A DVM group integrált építőipari és építészeti szolgáltatásokat nyújt, ezért különösen nagy öröm számunkra, hogy „Az Év Kivitelező Cége” és „Az Év Belsőépítész Cége” címet egyszerre nyerhettük el. Megtisztelő számunkra ez az irodapiaci visszaigazolás. Köszönöm a csapatnak, megrendelőinknek és partnereinknek, hogy közösen érhettük el ezt a mérföldkövet.”