DVM group
Search
Close this search box.

Fortune 500 cég és új szolgáltatások az Eiffel Palace-ban

Fortune 500 cég és új szolgáltatások az Eiffel Palace-ban

Az exkluzív, környezetbarát budapesti belvárosi irodaház új bérlőket köszönt mind az iroda- mind a kereskedelmi szolgáltató szektorból. 2014 negyedik negyedévétől tovább bővül a nívós bérlői mix, és szélesedik az épület szolgáltatásainak skálája. Az V. kerületi prémium ingatlan közel 400 négyzetméterén kerül kialakításra egy Fortune 500 cég magyarországi központja.

A vezető világcég döntésének hátterében álló okokról Kerekes Istvánt, a Horizon Development bérbeadási igazgatóját kérdeztük, aki elmondta, hogy „az épület ideális belvárosi lokációja, kimagasló és nemzetközileg is elismert műszaki színvonala és környezettudatos megoldásai, valamint a XIX. századi és modern építészeti elemek harmonikus találkozása mind-mind hozzájárultak a sikeres megállapodáshoz.”

Több kereskedelmi szolgáltató cég is az Eiffel Palace irodaházat választotta hálózatának bővítéséhez. A földszinti terület – bejárattal mind a belső történelmi átriumból mind a Stollár Béla utcáról – a St. Andrea Gasztro- és Borbárnak, valamint az Eiffel Szépségközpontnak ad majd otthont. A Wax in the City stúdió, amely szintén itt kerül kialakításra, a Stollár Béla utca felől lesz megközelíthető.

A St. Andrea Gasztro- és Borbár közel 300 négyzetméteren kínál majd felejthetetlen kulináris élményt az épület bérlőinek, ügyfeleiknek és üzleti partnereiknek, valamint a nagyközönségnek. A hangulatosan kialakított tér, valamint az egri borvidék különleges és exkluzív borainak széles választéka tökéletes helyszínné teszi a bárt borkóstolásokhoz, üzleti ebédekhez és partnermegbeszélésekhez. Dr. Lőrincz György, a St. Andrea Szőlőbirtok és Pincészet borásza, hisz abban, hogy az Eiffel Palace és a St. Andrea márkák tökéletesen kiegészítik egymást, hiszen értékrendjük közös. Mára mindkét név egyet jelent a presztízzsel, a kiváló minőséggel, a múlt tiszteletével, és a jelen örömteli ünnepével.

A napközben megújulásra vágyó bérlőket és a nagyközönséget 110 négyzetméteren várják majd az Eiffel Szépségközpont széleskörű szolgáltatásai: fodrászat, borbélyszolgáltatás, valamint kozmetika és manikűr-pedikűr. Gödöny István mesterfodrász hisz abban, hogy a modern szépségközpont kiváló minőségű szolgáltatásai mellett az irodaház, a városközpont és a közlekedési lehetőségek közelsége is vonzerőt jelent majd a vendégek számára.

A szépségápolásra további lehetőségek is nyílnak majd az épületben. 120 négyzetméteren nyitja meg első magyarországi stúdióját a Wax in the City nemzetközi lánc, amely már sikeresen üzemel és a vendégek körében hatalmas népszerűségnek örvend Németországban, az Egyesült Királyságban, Írországban, Svájcban és Ausztriában. Christine Margreiter, a Wax in the City alapítója, és Kotulyák Anita magyarországi franchise partner a sikeres prémiumszolgáltatást az Eiffel Palace irodaházban kívánja megismertetni a magyar közönséggel. Mindketten hisznek abban, hogy az irodaház kiváló megközelíthetősége és láthatósága – párosulva a bérlők és látogatók körében tapasztalható népszerűségével – garancia arra, hogy a Wax in the City stúdió és testápolási termék értékesítési pont hamar jelentős ügyfélkörre tegyen szert.