DVM group
Search
Close this search box.

Csécsei Ákos

Építészeti tervezési igazgató
Csécsei Ákos_építészeti tervezési igazgató_Arc

Csécsei Ákos, építészeti tervezési igazgató 2018-ban kezdte meg pályafutását a cégnél, vezető tervezőként. Hazai és nemzetközi projektekben szerzett szakmai tapasztalatait kamatoztatva kreatívan és precízen vezeti projektjeit. 

A Budapesti Műszaki és Gazdaságtudományi Egyetem Építészmérnöki Karán diplomázott 2005-ben, tanulmányai alatt a Leonardo ösztöndíjprogramnak köszönhetően kétszer fél évet tölthetett neves spanyolországi építészirodákban a nemzetközi csapat tagjaként, úgy mint az RCR Arquitectes és a Gras Architects irodák. Később egy évet Londonban töltött, ahol tovább mélyítette tudását a kortárs, modern, nemzetközi építészetben. Építész tervezői és projektvezetői szakismereteit közismert magyar építészirodáknál sajátította el, ez idő alatt kulturális- és közösségi középületek, sportlétesítmények, irodaházak, hotelek és lakóépületek tervezésében, valamint megvalósulásuk tervezői támogatásában vett részt. A DVM group-nál töltött eddigi több mint öt éve alatt olyan nagyvolumenű projektek elsőszámú vezetője volt, mint a zánkai Erzsébet-tábor teljeskörű megújítása, az Intercity Hotel Budapest kiviteli tervezése, valamint jelenleg futó munkái között megtalálható a Monori Center városnegyed léptékű fejlesztésének átfogó megtervezése, és a cég első saját fejlesztésű, tervezésű és kivitelezésű projektje, az Andor Liget lakópark.

Alapító tagja és elnöke a 2006 óta fennálló közhasznú civil építészeti szervezetnek, az ÉK Egyesületnek, amelynek célkitűzése, hogy tevékenységével, szolgáltatásaival segítse a magyar építészeti kultúra színvonalának emelését, valamint az egyéni és kollektív alkotókészség kibontakozását.  Az egyesület több nemzetközi projektjével nyert el Erasmus+ Nívódíjat. Aktív tagja a Magyar Építész Kamarának, a Magyar Építőművészek Szövetségének, valamint egykori egyetemének urbanisztikai tanszékén diploma opponens.