DVM group
Search
Close this search box.

Fekete-Tóth Tímea

Belsőépítészeti tervezési igazgató
Fekete-Tóth Tímea_ belsőépítészeti tervezési igazgató_Arc

Fekete-Tóth Tímea, belsőépítészeti tervezési igazgató rendkívüli fegyelemmel és precizitással viszi végig a projekteket, melyet maximális kreativitással ötvöz. 

Építész tervezőművész diplomáját a Magyar Iparművészeti Egyetemen (MOME) szerezte, ahonnan belsőépítészeti diplomadíjjal távozott, amely egyben karrierjét is megalapozta. Pályáját ipari épületek tervezésével kezdte, már ebben a tízéves időszakban megtapasztalhatta a nagy projektek feszes munkamenetét, ugyanakkor mindig arra törekedett, hogy emberközpontú tereket alkosson akár egy indusztriális környezetben is. Színdinamika szaktervező mérnöki másoddiplomáját a Budapest Műszaki Egyetemen szerezte.  A DVM group-hoz 2017-ben csatlakozott, alapépületi és belsőépítészeti munkák aktív résztvevőjeként, olyan különleges projektek fűződnek nevéhez, mint a 20.000 m2-es bp Budapest iroda, a WineHUB shop és étterem, a Dr. Rose Magánkórház megújult vendégforgalmi területei és a Steam Budapest étterem a Szervita téren.

Tervezői filozófiája a megújulásban rejlik, lázas érdeklődéssel kutatja, hogy mivel tud újdonságot, innovatív megoldásokat létrehozni. Módszere kutatáson, funkció analízisen és a megrendelő igényein alapszik. Mindez rendkívül jól illeszkedik a cég saját fejlesztésű munkatér kialakítási tanácsadó szolgáltatásához, a DVM Discovery-hez, amely terület szintén irányítása alá tartozik.