DVM group
Search
Close this search box.

Diligent

Budapesten, a Szervita téren található, fenntarthatósági szempontból is kiemelkedő lokáció, nemcsak a cég brand-értéke szempontjából volt elvárás, hanem a munkavállalóik számára szerettek volna olyan inspiráló, pezsgő belvárosi környezetet biztosítani, amely egyúttal ösztönzi az együttműködést és a kreativitást is.

Az amerikai hátterű Diligent Corporation Budapesten hozta létre új, globális termékfejlesztési központját, melynek székhelyét a belváros szívében elhelyezkedő Szervita Square Building-ben alakították ki.

A vállalat vezető piaci szerepet tölt be a SaaS (Software as a Service) szolgáltatók között. A szolgáltatás vállalati, állami és egyéb vezetők munkavégzését segíti a munkafolyamatok hatékony irányításában, ellenőrzésében és az információk megosztásában. A globálisan több mint 19.000 ügyféllel rendelkező vállalat olyan nagyvárosokban van jelen, mint London, Frankfurt, Párizs és Madrid.

A Diligent budapesti központjában dolgozó több mint 300 – kizárólag felsőfokú végzettséggel rendelkező – munkavállaló szoftverfejlesztéssel, vállalatirányítási platformfejlesztéssel, számítógépes szolgáltatásokkal, informatikai támogatásokkal foglalkozik a minőségbiztosítás terén. A K+F központ kiválasztásakor a nemzetközi gyakorlatot követték: a cég külföldi irodái is hagyományosan a fővárosok központi helyszínein találhatóak. Budapesten, a Szervita téren található, fenntarthatósági szempontból is kiemelkedő lokáció, nemcsak a cég brand-értéke szempontjából volt elvárás, hanem a munkavállalóik számára szerettek volna olyan inspiráló, pezsgő belvárosi környezetet biztosítani, amely egyúttal ösztönzi az együttműködést és a kreativitást is.

A cég az irodaház 2. és 3. emeletét bérelte ki és rendeztette be úgy, hogy a színek és az anyagok kiválasztását a New York-i főiroda hagyta jóvá. A terek benapozottak – az épület adottságainak megfelelően – tágasak, számos szociális és közösségi helyiséggel ellátottak, továbbá lehetőséget biztosítanak az egyéni fókuszált munkára is különböző formában, az elvonulásra alkalmas privát tárgyalóktól kezdve, a hangszigetelt egyszemélyes telefonálásra alkalmas fülkékig bezárólag. A színek ennek megfelelően visszafogottak, a natúr, valódi fából készült falburkolat az uralkodó, sok zöld növénnyel kiegészítve. A piros és a kék színek használata jelzés értékűen közvetíti a cég arculatát.

Total area

1.200 nm

Szolgáltatások

Átadás éve
2021