DVM group
Search
Close this search box.

ParkSide Offices

A ParkSide Offices időtállóan modern, a bérlők igényeinek megfelelően rugalmasan alakítható, valamint az itt dolgozók számára olyan kényelmes munkatereket kínál, ahol a dizájn organikusan kiegészíti a funkcionalitást.

A ParkSide Offices időtállóan modern, a bérlők igényeinek megfelelően rugalmasan alakítható, valamint az itt dolgozók számára olyan kényelmes munkatereket kínál, ahol a dizájn organikusan kiegészíti a funkcionalitást. Az építői szándék szerint harmonikus, szabad terek jönnek létre, ahol bárki megtalálhatja a maga számára tökéletes munkavégzési helyszínt.

Ezt a célt szolgálja a nagyméretű vendégfogadó lounge, a külsősöket is vendégül látó kávézó (időjárástól függően kültéri terasszal), az okosbútorokkal felszerelt kültéri munkaállomások és 11 tetőterasz. Az épületben a legújabb okosiroda technológiák és egyéb innovatív biztonságtechnikai és környezetvédelmi eszközök kerülnek beépítésre, amelyek hosszútávon szolgálják a gazdaságos üzemeltetést, tervezhetővé téve a költségeket.

A légies és tágas érzetért a monolit vasbetonnal és pillérvázas megoldással tervezett épületszerkezet felel. Az utcáról látható részek túlnyomórészt nagy, táblás szerelt homlokzatot mutatnak, amelyet rengeteg zöldfelület lágyít, erősítve a természetközeliség érzetét. Az épület alatti -1. és -2. szinten mélygarázsok húzódnak, amelyek elsősorban a fenntarthatóság jegyében, lapos járható zöldtető fedi majd. Cél, hogy az épület a LEED, WELL és az Access4You kritériumainak is megfeleljen. A biofília jegyében az irodaház mintegy 35%-át zöldfelület takarja. A földszinti helyiségek kereskedelmi, vendéglátóipari és iroda funkciókat töltenek be, míg a további emeletek bérelhetők.

Lokációját tekintve Buda kiemelt, buszokkal, villamossal könnyen megközelíthető helyén, az Allé bevásárlóközponttól néhány perc sétára épül az irodaház. A közelben számos sportolási lehetőség: teniszpályák, futópályák találhatóak. A kikapcsolódást éttermek, kávézók és egyéb közösségi helyek szolgálják.

Tanúsítványok

LEED Gold, WELL, Access4You

Total area

20.000 nm

Díjak

International Property Awards 2022 – Best Office Development in Hungary