DVM group
Search
Close this search box.

Promenade Gardens

A beruházás környezetbarát és modern épületüzemeltetési technológiákat sorakoztat fel, melyet az elnyert fenntarthatósági tanúsítványok is bizonyítanak. A Promenade Gardens A+ energetikai besorolást kapott.

A Promenade Gardens a belső Váci úton, Budapest fő irodafolyosóján található. Helyszínének kiválasztásakor kiemelt szerepet kapott megközelíthetősége. A lokáció nagy alapterületű irodák kialakítását tette lehetővé, emellett a 3 méteres irodai belmagasság a tágasság érzetét kelti még sűrűbb berendezettség mellett is. Az irodaterek, magukban foglalva a bővülés lehetőségét is, rugalmasan alkalmazkodnak a bérlők igényeihez. A bérlők listája igen impozáns (a teljesség igénye nélkül): Citibank Europe, Celanese, Daikin, HBM, Elektrolux, Transferwise, PoziTeam, Luxparts, Costa.

Az 5 emeletes épület tömege 4 toronyépítményre tagolódik. Környezetét ápolt, kikapcsolódásra alkalmas belső kertek teszik vonzóvá az itt dolgozó mintegy 3000 ember számára. A beruházás környezetbarát és modern épületüzemeltetési technológiákat sorakoztat fel, melyet az elnyert fenntarthatósági tanúsítványok is bizonyítanak. A Promenade Gardens A+ energetikai besorolást kapott. A teljes komplexum hűtése, fűtése, szellőztetése és melegvíz ellátása nagyteljesítményű hőszivattyús rendszerrel történik, így hagyományos energiahordozók felhasználására egyáltalán nincs szükség. Az egyedi energetikai- gépészeti igényekre szabott beruházás ezzel a Váci úti irodafolyosó egyik legmagasabb műszaki szintű irodaházává vált.

Az elegáns, letisztult belső terek harmóniát sugallnak, így járulva hozzá az itt dolgozók hatékonyabb munkavégzéséhez. A vendégeket fogadó lobbicsarnok 5 méteres belmagassága, a közösségi terek elegáns és nagyvonalú kialakítása, a felhasznált és beépítésre került anyagok magas színvonala prémium minőséget eredményez, az építész tervezők, belsőépítészek, kivitelezők és építészek profizmusát dicsérve. A lobbi ötcsillagos szállodák recepciójának hangulatát idézi.

A belsőépítészeti koncepció alapvetése a természetközeliség, így már itt megjelennek a levél és egyéb természeti motívumok. Az irodaházon végigvonuló zöldfalak, élőfelületek kiegyensúlyozott kapcsolatot teremtenek a külső kertekkel és tovább erősítik a fenntarthatósági szempontokat. Az épületegyüttes benapozottsága kiemelkedő. Összesen 8600 nm üvegfelület került beépítésre. A kifinomult designmegoldások az épületkomplexum egészén konzekvensen jelennek meg, amely egyedülálló és példaértékű a magyar irodapiacon.

Tanúsítványok

LEED Gold, BREEAM Very Good

Total area

25.000 nm

Díjak

European Property Awards 2019 – Best Office Development in Hungary