DVM group
Search
Close this search box.

Szervita Square Building

A közép-kelet-európai régióban a Szervita Square Building kapott először LEED Platinum V4 minősítést, amelynek összetett szabályrendszere számos környezetvédelmi folyamatot magában foglal. Mind a design tervek mind a beruházás számos előkelő szakmai díjjal büszkélkedhet.

A Szervita téri fejlesztés 2021-től kínál modern kereskedelmi- és irodatereket, valamint luxus lakóingatlanokat Budapest szívében. Az épület modern formavilágú, egyedi fejlesztésű és számos olyan innovatív megoldással rendelkezik, amely például a homlokzati rendszer felépítésén vagy az épület különleges színét adó eloxációs technika alkalmazásában jelenik meg. Az épület harmonikusan simul bele a környezetébe, egyúttal formabontó alakja és elforgatott gömbölyű üveghomlokzata felhívja magára a figyelmet. Az organikus forma miatt első látásra fel sem tűnik tömegének nagysága, amely három utcához és két térhez kapcsolódik szervesen. Összképe különleges, kiemelkedő formavilágú, melyet az üveghomlokzati megoldás tesz egyedivé, amelyben szemet gyönyörködtetően tükröződnek a tér túlsó felén álló történelmi épületek.

Az utcaszint alatt 5 emelet mélységben mélygarázsszintek kerültek kialakításra, ahol összesen 245 parkolóhely szolgálja az irodabérlők, tulajdonosok kényelmét. Az irodák az 1., 2., 3., és 4. szintet foglalják el mintegy 8.500 négyzetméteren. Az épület legnagyobb bérlője egy New York-i információtechnológiai cég, a Diligent Corporation, amely ide helyezte globális termékinnovációs központját.

Az irodai-, kiskereskedelmi- és lakófunkciók zökkenőmentes működése érdekében külön bejáratokat alakítottak ki, dedikált szolgáltatásokkal. Okosirodák és okosotthonok legmodernebb innovatív technológiái kerültek beépítésre a kényelmi funkcióinak maximalizálása érdekében. A biztonság és kényelem érdekében további szolgáltatás a 24/7 recepció, a kiemelt biztonsági szolgálat, a digitális és mobil beléptető rendszer, és a CCTV.

Az alsó szinten üzlethelyiségek, kávézó és lobbytér került kialakításra, melynek passzázsa közlekedési átjárhatóságot biztosít a lakosság számára, így téve elérhetővé az utcaszinten működő szolgáltatásokat. A parkolóhelyek a nagyközönség számára is elérhetőek, így kiváló kiindulási pontot jelentenek egy kellemes belvárosi program esetén. A tetőteraszos kapcsolattal kialakított luxusapartmanok a felső szinten kaptak helyet, egyedülálló kilátással Budapestre.

A közép-kelet-európai régióban a Szervita Square Building kapott először LEED Platinum V4 minősítést, amelynek összetett szabályrendszere számos környezetvédelmi folyamatot magában foglal. A beruházás a legmagasabb szintű környezettudatos minősítés elvárásainak maximálisan megfelel; innovatív, modern, fenntartható, energia- és vízhatékony technológiai megoldásokat alkalmaz. Mind a design tervek mind a beruházás számos előkelő szakmai díjjal büszkélkedhet.

Tanúsítványok

V4 BD+ C (Building Design & Construction) LEED Platinum

Total area

12.500 nm

Díjak

Építőipari Nívódíj 2022,
European Property Awards 2021 – Best Mixed-Use Architecture Hungary,
International Property Awards 2021 – Best International Architectural CGI Company és Best Mixed-Use Development in Hungary,
FIABCI – World Prix D’Excellence Awards 2021 – World’s Best Mixed-Use Development (Gold) és World’s Best Sustainable Development (Gold)
Real Estate Award 2021 – Az Év Kereskedelmi Ingatlanfejlesztése
CIJ Awards 2021 – Best Green Building Development