DVM group
Search
Close this search box.

Transferwise

Megrendelői elvárás volt egy olyan testreszabott irodai környezet kialakítása, amely jól tükrözi a cég kreativitását, innovatív szemléletét, és egyben inspirálóan hat a munkatársakra. A végeredményként kapott nemzetközi jellegű belsőépítészeti koncepció megtestesíti lendületüket, és folytonosan újító szellemüket, tükrözi egyedi látásmódjukat és dinamizmusukat.

A Transferwise üzleti fejlődése, és munkatársi létszámának bővülése nagyobb irodatér igényét vonta maga után, amelyhez a Váci úti irodafolyosón elhelyezkedő Promenade Gardens-ben találták meg az ideális helyszínt a cég döntéshozói. Ez egyfajta szimbolikus mérföldkövet is jelentett a cég számára, mely a startupból a nagyvállalattá válást jelöli.

A mai munkaerőpiacon az irodáknak kellően vonzónak, és motiváló erővel rendelkezőnek kell lenniük az új alkalmazottak számára ahhoz, hogy hozzájáruljanak a dolgozóik megtartásához és egyben támogassák üzleti céljaik megvalósulását. Megrendelői elvárás volt egy olyan testreszabott irodai környezet kialakítása, amely jól tükrözi a cég kreativitását, innovatív szemléletét, és egyben inspirálóan hat a munkatársakra. Kifejezett kérés volt, hogy amennyire lehetséges, kerüljék a szokásos, formális irodai tereket, és csak azt tartsák meg, amely feltétlenül szükséges.

A végeredményként kapott nemzetközi jellegű belsőépítészeti koncepció megtestesíti lendületüket, és folytonosan újító szellemüket, tükrözi egyedi látásmódjukat és dinamizmusukat. A nemzetközi légkör megteremtése érdekében a munkateret kontinensekre osztották a tervezők, ahol átélhetővé válik az utazás a különféle funkciókkal ellátott helyszínek között.

A formatervezés meghatározó elemei a világ különböző tájairól származó utazási célpontok dísztárgyain és szimbolikus elemein alapulnak, összhangban a területek funkcionalitásával. A vállalat rugalmas munkavégzéshez való hozzáállását a tematikus rekreációs terek támogatják, ilyen például a belsős fitneszterem, masszázs szoba és a pihenőszobák.

Total area

3.940 nm

Díjak

Az Év Irodája Nagyvállalati díj 2019 nyertese

Szolgáltatások

Átadás éve
2019