DVM group
Search
Close this search box.

Stratégiai partnerséget kötöttünk az Építészfórummal

Stratégiai partnerséget kötöttünk az Építészfórummal

Az idei évtől kezdve díjátadó partnerként csatlakoztunk az Építészfórum legnagyobb eseményéhez, a Média Építészeti Díjátadóhoz, a DVM group támogatja a hallgatói tervpályázatok kategóriáját. A győztes díját Csécsei Ákos vezető tervező adta át a november 12-i gálán az Uránia Nemzeti Filmszínházban.

Csécsei Ákossal készült interjú itt olvasható: https://epiteszforum.hu/fontosnak-erezzuk-a-fiatal-tehetsegek-felkarolasat

„A DVM most, a tavalyi MÉD-del ellentétben – amikor a nagyberuházások különdíját nyertük el a zánkai Erzsébet-tábor felújításával – nem volt érintett a versenyzésben, díjátadóként vettünk részt a gálán, mint a terv kategória közönségdíjának támogatója és átadója. A beválogatott projekteknél érezhető volt egyféle építészeti-szakmai koherencia, egy olyan rendezőelv, ami az egész estét pozitív irányban határozta meg. A finalista munkákban mind benne vannak azok a tényezők, amelyek aktualitásuk, a kitűzendő célok miatt fontosak; olyan szemléletet tükröznek, ami miatt ma Magyarországon bárkinek példaértékűek lehetnek.”