DVM group
Search
Close this search box.

Építőipari Nívódíjas a Szervita Square Building

Építőipari Nívódíjas a Szervita Square Building

Igazi örömünnep számunkra a mai nap, miután többszörösen elismertek minket az ÉVOSZ évzáró közgyűlésén. A Mesterdíj Alapítvány minden évben átadja a legkiemelkedőbb hazai épületeknek járó Építőipari Nívódíjat, amelyet a Szervita Square Building projektünk is kiérdemelt. A díjat csak az innovatív műszaki tartalommal bíró, legmagasabb minőségű épületek kaphatják meg, melyről szakmai zsűri dönt.

A nívódíjhoz kapcsolódóan a Magyar Mérnöki Kamara Építési Tagozta, magasépítési szakágban Építési Alkotó Díjban részesítette Griecs András projektvezetőnket az épület megvalósításának magasszínvonalú irányításáért. Gratulálunk, András!

A díjat közösen vehettük át az építtető Horizon Development-tel, akit Sasvári Gabriella ügyvezető partner és fejlesztési igazgató képviselt, valamint a tervezési oldal két kulcsszereplőjével és vezető tervezőjével, Fekete Antallal a Finta Stúdiótól, és Gellár Lászlóval a DVM group-tól.

A Nívódíj táblaavatójára tavasszal kerül sor, akkor adjuk át kiemelt partnereinknek az alvállalkozói tanúsítványokat, amit munkájuk magas minőségéért kaptak. Ebben az elismerésben az Aston Construction Kft., a HBM Kft. és a Schal-tech Kft. részesül. Gratulálunk, és köszönjük a közös munkát!

A Szervita téri fejlesztés modern kereskedelmi- és irodatereket, valamint luxus lakóingatlanokat kínál Budapest szívében. Az épület modern formavilágú, egyedi fejlesztésű és számos innovatív megoldással rendelkezik. A közép-kelet-európai régióban a Szervita Square Building kapott először LEED Platinum V4 minősítést. Mind a design tervek, mind a beruházás számos előkelő szakmai díjjal büszkélkedhet már, amelyre a koronát az Építőipari Nívódíj teszi fel.

Gratulálunk minden díjazott épület szereplőjének, valamint a Lechner Ödön és a Sándy Gyula elismeréseket kiérdemlő szakembernek!

Köszönjük a fotókat a Magyar Építők munkatárásának, Nagy Mihálynak.