DVM group
Search
Close this search box.

Támogattuk a Budapesti Építészeti Filmnapokat

Támogattuk a Budapesti Építészeti Filmnapokat

Idén újra megrendezésre került a 15. Budapesti Építészeti Filmnapok | 15th Budapest Architecture Film Festival 🎬a Toldi Art Mozi-ban. Március 2-5 között a filmvetítéseken túl pódiumbeszélgetések színesítették a programot. A DVM group, mint a magyar piac egyik legkomplexebb építészeti- és építőipari szolgáltatásokat nyújtó cége, fontosnak tartja a szakmai párbeszédeket és a kortárs építészeti programok támogatását.

Az egyik szakmai diskurzusra Kiss Ida, a DVM group design directora is meghívást kapott. A beszélgetés témája ‘A lakhatás új formái; Meddig jó a közösség és hol húzódik a privát tér határa?’ volt, amelyet Polyák Levente urbanisztikai és várospolitikai szakértővel folytattak március 5-én. A Jó élet című filmhez kapcsolódóan szó esett az innovációról, a nemzetközi és a hazai start-up kultúráról és arról, hogyan jelenik meg a közösségi terek integrációja a most tervezés alatt lévő lakóingatlan-projektekben.

„Érdekes látni, hogy a fiatalabb rétegeket megcélzó új építésű lakások bérlői, tulajdonosai, valamint és a kollégiumok helyett ezeket választó generáció, hogyan él a számukra tervezett ingatlanokban, hogyan léteznek együtt a közösségi terekben” – zárta gondolatait Kiss Ida.