DVM group
Search
Close this search box.

TERVEZÉS

Ügyfélcentrikus tervezőcsapatunk azon dolgozik, hogy innovatív megoldásokkal korunk kihívásainak megfelelő épületeket, tereket hozzon létre. Munkatársaink a DVM group integrált építőipari szolgáltatási rendszerébe ágyazva óriási tapasztalatot szereztek az optimálisan megvalósítható építészeti terek tervezésében. 

A folyamatos fejlesztések eredményeképpen született meg a DVM egyedi szolgáltatása: a Discovery – workplace strategy / munkahely stratégia. Ez a módszertan segíti az ügyfeleinket a különböző szervezeti átalakulásokban, új irodaterek kialakításában költözés esetén vagy meglévő irodaterek optimális kihasználására tesz javaslatot. A COVID okozta átalakulásban a munkavégzés új dinamikája és az otthoni munkavégzés megnövekedett aránya következtében átértékelődnek az irodaterek, közösségi térként új szerepet kapnak, ahol a találkozásokra, egymás inspirálására, közös gondolkodásra adódik lehetőség. Ügyfeleink alapértékeire és igényeire szabva hatékony környezetet teremthetünk az agilis munkakultúra számára, mely a munkavállalói élmény és az elköteleződés egyik fő eleme. A többféle együttműködési és fókuszmunkát kínáló terek, gondosan megválogatott színekkel és felületekkel ötvözve inspiráló környezetet adhatnak a munkavállalóknak. A folyamat eredményeképp olyan terek jönnek létre, melyek hatékonyan támogatják az irodában zajló folyamatokat és a kapcsolódást. Így jövőálló és fenntartható irodákat hozunk létre.

Az elmúlt években számos szakmai kihívásnak feleltünk meg, amelyben kollégáink, – akik Magyarország legnagyobb létszámú tervező- és belsőépítész csapatát alkotják – segítettek bennünket. A DVM group kezdeti hitvallása továbbra is érvényes: a minőségi szolgáltatás és az építészeti értékteremtés kiemelkedően fontos szempont munkáink során. Számunkra minden feladat azonos elkötelezettséget és professzionális hozzáállást jelent. Munkáink részletgazdagok, magas minőségi elvárások mentén dolgozunk mind kollégáink, mind alvállalkozóink felé.

Írjon nekünk!

Munkatársunk hamarosan felveszi Önnel a kapcsolatot.

Telefon

+36 1 302 7186

Cím

DVM group HQ
Váci 1 Building

H-1052 Budapest,
Türr István utca 8.

DVM Visual
Mammut I. bevásárlóközpont

H-1024 Budapest,
Lövőház u. 2-4.