DVM group
Search
Close this search box.

Barátságos éttermet nyitott munkatársainak a GE

Barátságos éttermet nyitott munkatársainak a GE

A DVM group kivitelezésében különleges kantinnal gazdagodott a GE Magyarországon. A Váci Greens irodaház B épületének földszintjén 1100 négyzetméteren megnyitott éttermet a világ vezető digitális iparvállalatának hazai képviselete saját dolgozói számára alakította ki.

A barátságos miliőt a kellemes ritmusban tagolt tér, a faborítású falak, a pasztellszínű bútorok, a levélformájú felülvilágítók és a meleg fényt adó lámpák biztosítják. A nyugalmat árasztó, otthonos közeget teremtő bútorok között a kollégák igazi oázisra lelnek. Az étterem egyes részei más-más stílusú berendezéssel várják a vendégeket. Mindenki megtalálja a hangulatának megfelelő teret, akár gyors étkezésre vágyik bisztró asztaloknál, akár kollégáival együtt az egyik színes bokszban ebédelne, a függőszékekben hintázva lazulna, vagy a kávézó kanapéjába süppedve beszélgetne.

A kantin belsőépítészeti tervezése a TP Bennett, építész tervezése a TIBA Stúdió munkáját dicséri. A bérbeadót – a Váci Greens B épületét nemrég megvásárló OTP Prime Ingatlanbefektetési Alapot – a tranzakció során az irodakomplexumot eredetileg fejlesztő Atenor képviselte. A projektmenedzsmentet a bérlőt képviselő Cushman & Wakefield látta el. A kivitelezést a GE számára már korábban több minőségben is dolgozó DVM group végezte. A munkálatok 2017 elején értek véget.