DVM group
Search
Close this search box.

Design & Build fődíjak Az Év Irodája versenysorozatban

Design & Build fődíjak Az Év Irodája versenysorozatban

Az Év Irodája versenysorozat kiemelkedő sikert hozott a DVM group számára. Érdemeink között elismerték és kiemelték szakmai felkészültségünket, széleskörű tapasztalatunkat, az építész és a kivitelező csapataink teljesítményét, valamint a valódi értékteremtő képességünket. Az idei év döntősei és győztesei mennyiségben és minőségben is nagyot alkottak, kiváló projektekkel vettek részt a versenyen, melyek esztétikailag és design mércével mérve is magas színvonalúak. Gratulálunk a versenyben résztvevő cégeknek! Köszönjük a rengeteg pozitív visszajelzést, és a közönségszavazásban nyújtott támogatást.

 

KOSTAL GLOBAL BUSINESS SERVICES CENTER – Az Év Nagyvállalati Irodája

Az eredményt Beck Márton zsűritag hirdette ki, aki felvezetőjében az egyik legszebben kivitelezett irodaként hivatkozott a KOSTAL-ra az idei mezőnyben, ahol életre kel a márka, nem csak a dizájnban, hanem az alkalmazott innovatív megoldásokon keresztül is. A munkavállalói élmény megjelenik az irodatérben, rengeteg különböző funkciós teret különítettek el a hatékony működés érdekében, ezek kialakításában a munkatársaknak döntési szerepkört is biztosítottak. Az irodatér jól reflektál a cég jövőformáló tevékenységére, egy multinacionális vállalat, amely a családi cég érzését meg tudta őrizni, semmin sem spóroltak annak érdekében, hogy az ott dolgozóknak a legjobbat biztosíthassák.

A díjat Csucska Péter, a magyarországi KOSTAL ügyvezető igazgatója vette át, aki köszönőbeszédében kiemelte, különösen büszke rá, hogy sikerült költségvetésen és határidőn belül megcsinálni a projektet, köszönhetően a Cushman & Wakefield projektmenedzsmenti munkájának, valamint a DVM group tervezői és kivitelezői profizmusának. A valódi fenntarthatósági megoldások, valamint a startup cégek támogatása teljesen önazonos a cég filozófiájával világszerte.

A projekt döntős volt Az Év Környezettudatos Irodája kategóriában is.

 

Az Év Belsőépítész Cége – DVM group

Egy sikeres és jó iroda mögött, mindig van egy nagyon jó belsőépítész cég – így kezdte Koós Pál zsűritag a felvezető laudációját, mielőtt átadta volna a legjobb belsőépítész cégnek járó díjat. Hozzátette, hogy egy színvonalas, jól funkciónáló, minden igénynek megfelelő irodát, egy jól felkészült, nagy tapasztalattal bíró belsőépítész cég nélkül nem lehet létrehozni. Gondolatait azzal zárta, hogy négy döntős cég közül a nyertes kiemelkedik a mennyiségi és a minőségi mutatókban, és az jellemző rá, hogy a hosszú évek alatt felhalmozott tapasztalatot, tudást ebben az évben még magasabb szintre tudták emelni.

A díjat Fekete-Tóth Tímea belsőépítészeti tervezési igazgató vette át, aki szerint hatalmas elismerés és boldogság ez a fődíj, nagyon büszke a csapat teljesítményére, és arra, hogy a napi nehézségeket, kihívásokat át tudják alakítani olyan energiává, amellyel még jobb teljesítményre, még hatékonyabb működésre képesek. Kiemelte, hogy egy nagyon erős versenytársi mezőnyben sikerült győzni, emiatt még inkább büszke erre díjra.

Az Év Középvállalati Irodája kategóriában döntős volt az ERSTE Asset Management design&build projektünk és az általunk kivitelezett GENESYS Hungary HQ is.

 

Real Estate Awards – A W Budapest Hotel lett a legjobb idén

Február 29-én ünnepélyes keretek között hirdették ki a Real Estate Awards győzteseit a Pesti Vigadóban. Két díjjal és két döntős projekttel zártuk Az Év Irodája versenysorozat első megmérettetését. Gratulálunk minden döntős és díjazott cégnek, projektnek! Köszönjük a szakmai zsűri, a szervezők, valamint a fantasztikus kollégáink munkáját!

„Az Év Hotel Fejlesztése” és „Az Év Legzöldebb Fejlesztése” kategória győzelmekkel díjazták a W Budapest Hotel projektünket, amely a Drechsler-palota újjászületésével a kulturális örökség példamutató revitalizációja.

Haberl Péter és Massányi Tibor a díjak átvételekor köszönőbeszédükben kiemelték, hogy a W Budapest projekt mérföldkő a DVM group életében, a legmagasabb minőségben került helyreállításra ez a történelmi épület, a modern szállodai és éttermi funkcióknak köszönhetően pedig újra aktív életteret nyújt Budapest számára.

Döntősök között láthattuk tervezett lakóprojekt kategóriában a saját fejlesztésű Andor Liget Lakóparkunkat, valamint tervezett kereskedelmi fejlesztés kategóriában a városnegyed léptékű Monori Center munkánkat.