DVM group
Search
Close this search box.

A jövő irodáinak nyertes összetevői

Közös eseményt szerveztünk a Netherlands-Hungarian Chamber of Commerce / Dutcham-mal, a KPMG Hungary-vel, és a Studio Alliance holland alapító partnerével a Ditt Officemakers-el, ahol a villáminterjúkban az OCTOGON architecture&design magazine főszerkesztője, József Martinkó kérdezett. 

Kétszer is találkozhattok velünk a 20. Budapest Design Week programsorozatban!

 ❗️ Jelentkezés: press@dvmgroup.com ❗️ 🔴Október 11. szerda 🟢 👉🏼Design és iroda – Hogyan vált az elmúlt 20 évben meghatározóvá a design az irodában? 👈🏼 Múltidézés és jövőkép: mennyit és milyen irányban formálódott az irodai design két évtizedes távlatban? Milyen trendek, gondolatiságok, funkcionális és esztétikai követelmények mentén alakítható ki a „második otthonunk”? Mivé válik az iroda, […]

Megnyitott a W Budapest az ikonikus Drechsler-palotában

A W Hotels Worldwide, amely a Marriott Bonvoy 31 rendkívüli szállodamárkát magában foglaló globális portfóliójába tartozik, bejelentette a várva várt W Budapest megnyitását, amely egyúttal a márka magyarországi debütálása.

Környezetvédelmi Világnap

1972 óta tartják számon a Környezetvédelmi Világnapot, amely a környezetszennyezés hatásaira hívja fel a figyelmet, és a tudatosság növelésére, valamint a környezet védelmét szolgáló cselekvésekre ösztönöz.

Rekord árbevétel mellé stabil piaci besorolás a DVM groupnál

A SCOPE Ratings GmbH elvégezte a DVM Group Kft. és az általa az MNB Növekedési Kötvényprogramja keretében kibocsátott „DVM 2030” elnevezésű kötvények éves felülvizsgálatát a 2022-es pénzügyi évre vonatkozóan. A SCOPE Ratings GmbH megerősítette a DVM Group Kft. „B” vállalati minősítését stabil kilátásokkal, valamint a kibocsátott kötvények „B+” besorolását.

Ultrabalaton teljesítve!

Munkatársaink 20 óra 46 perces idővel zárták az ULTRABALATONT. Büszkék vagyunk rájuk és köszönjük, hogy a DVM csapatát erősítik!

Új munkatér stratéga a DVM groupnál

Munkatér stratégaként erősíti a DVM Discovery csapatot Kata Nett, aki áprilisban csatlakozott hozzánk, hogy a legfiatalabb szolgáltatásunkat menedzselje.

Portfolio – Építőipar 2023 konferencián jártunk

Hogyan hat az építőipari ágazatra az új építési és beruházási törvény? Erre a kérdésre keresték a választ a 2023. március 30-án megtartott Portfolio konferencián jelen lévők, amelyet Építőipar 2023 címmel rendeztek.

Big See díjas a DVM Visual irodája

Neves nemzetközi mezőnyben indulva a DVM Visual irodája megnyerte a Big See Interior Design Awards 2023 díját (Workplace kategóriában).

Csatlakoztunk a Föld Órájához

Interjú a mesterséges intelligenciával. Téma: a Föld órája. Köszönjük a válaszokat OpenAI – #ChatGPT
Csatlakozzatok a #BiggestHourForEarth világkampányhoz!

Támogattuk a Budapesti Építészeti Filmnapokat

Idén újra megrendezésre került a 15. Budapesti Építészeti Filmnapok | 15th Budapest Architecture Film Festival a Toldi Art Mozi-ban. Március 2-5 között a filmvetítéseken túl pódiumbeszélgetések színesítették a programot. A DVM group, mint a magyar piac egyik legkomplexebb építészeti- és építőipari szolgáltatásokat nyújtó cége, fontosnak tartja a szakmai párbeszédeket és a kortárs építészeti programok támogatását.

Német multinacionális vállalat átadta új stratégiai központját Budapesten

A német családi tulajdonban lévő KOSTAL Csoport megnyitotta új, fenntartható zászlóshajóját Budapesten, új módját hozva a munkavégzésnek a KOSTAL Család életébe. Az üzleti szolgáltató központ a vállalat teljes tevékenységének és globális fenntarthatósági törekvéseinek bázisaként szolgál majd, ami az iroda kialakításában és tervezésében is tükröződik.

Budai Gyöngyvér HR igazgató válaszolt

A Behaviour HR magazin különböző ágazatban dolgozó humánpolitikai vezetőket kérdezett meg arról, hogy mit tartanak a 2023-as év legnagyobb kihívásának és melyek a kitűzött céljaik.

„Milyen lesz 2023?” – Massányi Tibor válaszol

A realista.hu megkérdezte a magyar ingatlanpiac legnagyobb szereplőit arról, hogy milyen várakozásokkal tekintenek a 2023-as év elé. Abban mindannyian egyetértettek, hogy kihívásokkal teli időszak következik, amely próbára teszi a szektort és a benne lévőket egyaránt. 

10+1 interjú Kiss Idával

Indítsuk az évet egy izgalmas interjúval, amelyet Kiss Idával a DVM group design directorával készített az Építészfórum.

TOP 50 ingatlanpiaci szereplő között Massányi Tibor

Örömmel osztjuk meg a hírt, hogy a DVM group képviseletében Massányi Tibor managing partnert beválasztották a Portfolio magazin 2022-es évi összeállításába, amely a magyarországi legbefolyásosabb TOP 50 ingatlanpiaci szereplőt tartalmazza.

Építőipari Nívódíjas a Szervita Square Building

Igazi örömünnep számunkra a mai nap, miután többszörösen elismertek minket az ÉVOSZ évzáró közgyűlésén. A Mesterdíj Alapítvány minden évben átadja a legkiemelkedőbb hazai épületeknek járó Építőipari Nívódíjat, amelyet a Szervita Square Building projektünk is kiérdemelt. A díjat csak az innovatív műszaki tartalommal bíró, legmagasabb minőségű épületek kaphatják meg, melyről szakmai zsűri dönt.

Meglátogatott minket a Mikulás

Ötven család várta velünk együtt a DVM Mikulást. Megalakulásunk óta munkatársaink gyermekei minden évben énekszóval köszöntik december 6-án a Mikulást, aki idén először környezetbarát csomagolásban hozta el a finomságait, mert már jól ismeri az értékeinket.

Budai Gyöngyvér a Brandfestivalon

A BrandFestival Közép-Európa egyik legjelentősebb márka- és vállalati stratégiai csúcstalálkozója. Idén Budai Gyöngyvért, a DVM group HR igazgatóját is meghívták a kétnapos konferenciára, hogy a HR szakma szakértői között elmondja gondolatait a jelen és a jövő HR kihívásairól.

Dutcham – DVM Discovery workshop

A DVM group olyan tudásmegosztó workshop-ot szervezett a Holland-Magyar Kereskedelmi Kamara (#Dutcham) bevonásával, amely során a cég egyedi fejlesztésű Discovery szolgáltatásának segítségével újragondolhatóvá válnak az irodai terek.

Csatlakoztunk a Zöld Építés Hetéhez

World Green Building Council (WorldGBC) kezdeményezésére elindított, több kontinensen átívelő Nemzetközi Zöld Építés Hete szeptember 12-16 között kerül Magyarországon megrendezésre.

Kiss Ida kapta a BCSDH díját

Díjat adott át a BCSDH – Magyarországi Üzleti Tanács a Fenntartható Fejlődésért (Business Council for Sustainable Development in Hungary), amelyet Vezető nő díj 2022 kategóriában Kiss Ida, a DVM group design directora kapott.

Ingatlanpiaci konferenciákon jártunk – Massányi Tibor szakértői szerepkörben

Az őszi konferenciaszezon az ingatlanszektorban is fontos rendezvényeket hozott, amelyeket a Covid után végre személyes jelenléttel tarthattak a szervezők. Szeptember hónapban két olyan hosszú szakmai múltra visszatekintő programot is megrendeztek, amely kiemelt érdeklődésre tartott számot és teltház előtt beszélgethettek a szakmát érintő kérdésekről a meghívottak és a résztvevők.

White Raven Sykbar – Hilton Budapest

A szállodaipar egyik legkülönlegesebb bejelentése az idei évben, hogy hosszú várakozás után megnyitott a budavári Hilton Budapest hotel tetőbárja, a White Raven.

Kiss Ida a belsőépítészetről – Podcast

Mit jelent a Fit-out a belsőépítészetben? Hogyan jelennek meg a perszónák és a szektorspecifikus karakterek a mostani modern irodaterekben? Milyen „arca” van egy cégnek, amelyet megmutathat az irodáján keresztül? Miben segít a munkatér stratégiai tanácsadás és mit jelent a biofil tervezés? Többek között erről mesél nekünk Kiss Ida, a DVM group design directora, aki a KolLab Podcast – A jó csapat kémiája című podcast adásában segít nekünk eligazodni a legújabb építészeti trendek között.

Piknik és DVM Discovery

Tegnap velünk is találkozhattatok a Millenárison a BusinessFest – HRFest -ITFest – Az Év Irodája Piknik közös rendezvényén.

Építők Napja és Környezetvédelmi Világnap 2022

Az Építők Napja június első vasárnapja. 1897. június 6. óta tartják az első magyar Építőmunkás kongresszus tiszteletére, amelyet Bokányi Dezső író, újságíró, fordító, szóvivő, politikus kezdeményezett. Bokányi a Magyarországi Tanácsköztársaság időszakában munkaügyi és népjóléti népbiztosként politizált, eredeti szakmája kőfaragó volt.