DVM group
Search
Close this search box.

Négy kategóriában is győzni tudott az EPA-n a DVM group

Négy pályázatból négyet váltott díjra a DVM group a világ egyik legrangosabb ingatlanszakmai versenyén, a European Property Awards-on. Építészeti, belsőépítészeti és építészeti vizualizációs kategóriákban elért eredményei miatt jogosulttá vált arra, hogy nemzetközi ágon folytassa tovább a verseny.

A DVM group is részt vesz a Graphisoft nemzetközi világkonferenciáján

Szeptember 14-16. között kerül megrendezésre az idei Graphisoft nemzetközi világkonferencia, mely a Building Together 2021 nevet viseli. Az idén digitális keretek közé csomagolt rendezvényen ingyenes regisztrációt biztosítanak, így bárki számára megtekinthető lesz. A konferencia három napja alatt inspiráló előadásokkal, kerekasztal-beszélgetésekkel nyújtanak betekintést az építészek és szakági tervezők legnagyobb kihívásaiba. Ezen felül bemutatják az iparág kritikus témáit az új technológiák sikeres alkalmazásától az építészeti oktatás jövőjéig.

Kiállítás idézi vissza az egykori „Balettintézetet”

Művészi fotókiállítással idézi vissza az egykori balettintézet hangulatát, illetve tiszteleg az épület és a balett összefonódása előtt a Magyar Táncművészeti Egyetem (MTE) és a Drechsler palota megújulásáért felelős kivitelező, a DVM group közös kulturális projektje. A „The Art Around us – Képek a volt Balettintézetből” szabadtéri installáció 2021. június 24. és július 5. között ingyenesen megtekinthető a Szervita téren a Szervita Square Building előtt.

Design & Build díjak a DVM groupnál

Jelentős elismeréseket hozott „Az Év Irodája” versenysorozat a DVM group számára. A szakmai és üzleti zsűri két kategóriában is a legjobbnak választotta a cégcsoportot, miközben több, közelmúltban átadott munkáját is díjazták.

A DVM group építészeti vizualizációs (ArchViz) csapata külön divízióként folytatja tevékenységét

Az építészeti vizualizáció 2017 óta kiemelt eleme a DVM group integrált építészeti szolgáltatási portfóliójának. A belső projektek egyre növekvő volumene, a nemzetközi piacról érkező sokrétű CGI-igények (render, film, 360° és VR-környezet), valamint a cég idei csatlakozása a Studio Alliance szervezethez mind közrejátszott abban a döntésben, hogy a DVM group egy dedikált ArchViz divíziót hívjon életre.

Az integrált szolgáltatások felé tart az építőipar

Ha valaki közelről figyeli a hazai ingatlanfejlesztő, üzemeltető, tanácsadó, kivitelező és tervező piacot, akkor egyre inkább az a kép bontakozhat ki a számára, hogy elképesztő harc (a munkáért és a munkaerőért) és látványos átalakulások zajlanak. A korábban jellemzően csak kivitelezéssel foglalkozó cégek elkezdtek direktben ingatlant fejleszteni, a tanácsadók üzemeltetni, az üzemeltetők kicsiben kivitelezni (fit-out), a fejlesztők pedig házon belüli tervező és kivitelező kapacitást kiépíteni.

Az új Park Atrium irodaház

A Park Atrium irodaház idén 17 éve töretlen ikonikus építészeti jelenlétében a 2021-es év jelentős megújulást hoz majd. Az új arculat mellett a fizikai környezet is átalakul, hiszen a közösségi terek funkcióinak optimalizálása érdekében új térhasználati elvek és friss designötletek mentén kerül átalakításra a földszinti lobby, a recepciós tér, a konferenciaközpont és a közösségi kert. Az épület újjászületésének részeként egy a Városligetre néző új kávézó is megnyitja majd kapuit.

A Drechsler palota reneszánsza

A DVM group – hazánk integrált építészeti és építőipari szolgáltató cége – januárban kezdte el az Andrássy út 25. szám alatt álló Drechsler palota kivitelezési munkálatait. A Magyar Államvasutak Nyugdíjintézeteként és Állami Balettintézetként is ismert műemléképület tulajdonosa, a QPR Properties az átalakulást követően itt nyitja majd meg a W Budapest Hotelt, Magyarország első W-szállodáját.

A DVM group alapító tagként csatlakozott a Studio Alliance-hez

Az integrált építőipari szolgáltatásokat nyújtó DVM group magyarországi alapító tagként csatlakozott a Studio Alliance nemzetközi szakmai szövetséghez, az irodai munkakörnyezet kialakításának tudásmegosztó szakértői csoportjához, akik Európa-szerte közös értékek és célok, valamint etikai meggyőződés mentén valósítják meg építészeti projektjeiket.

A TransferWise lett az Év Nagyvállalati Irodája

Az Év Nagyvállalati Irodája díjjal jutalmazták az április 30-án 10. alkalommal, rendhagyó módon online megrendezett Év Irodája gálán a TransferWise budapesti irodáját. A pénzügyi világot forradalmasító A TransferWise 2019-ben költözött a DVM group által tervezett és kivitelezett, Váci úti Promenade Gardens irodaházba.A pénzügyi startup irodájának tervezését, projektmenedzsmentjét és kivitelezését is a DVM group végezte.

Új pénzügyi igazgató a DVM groupnál

Az integrált építőipari szolgáltatások területén piacvezető DVM group pénzügyi osztályának vezetésével Szarka Istvánt bízta meg, aki a cégcsoport vállalati pénzügyeinek kezelése, kontrollja és a folyamatok fejlesztése mellett a releváns szolgáltatókkal és partnerekkel való zökkenőmentes kapcsolattartásért is felel.

VIDEÓ: így épült fel a Hungaroring szobor

Az ősz beköszöntével büszkén emlékezünk egy nyári projekünkre: örömmel mutatjuk be a DVM group szakági tervezésében és projektmenedzsmentjével megvalósult Hungaroring közforgalmi műtárgy felépítését összefoglaló time-lapse fimet.

Találkozzunk az OfficeXPOn!

Látogass el a DVM group standjára az Office Xpo alkalmából, és találkozz személyesen szakértőinkkel! Segítünk valóra váltani az elképzeléseidet!

Új vezető a Design & Build üzletág élén

A DVM group Design & Build üzletágának vezetésével Malata Gyulát bízta meg, aki a cégcsoport D&B jellegű munkáinak projektszintű irányítása és koordinálása mellett a megrendelőkkel való zökkenőmentes kapcsolattartásért is felel. Mandátuma kiterjed a tervezési, kivitelezési, vállalkozási és fenntarthatósági részlegek együttműködésének hatékonyságnövelésére is, így az információ kellő mélységben és részletességgel jut majd el az adott D&B projektben részt vevő munkatársakhoz.

Megjelent a Trust your Architect! karrierkalauz

Megjelent a Kortárs Építészeti Központ „Trust your Architect!” c. kiadványa, amely építészhallgatóknak segít megtalálni a diplomázás után leginkább nekik való pályautat. Az egyetemistáknak szóló kötetben a DVM group tizenkét munkatársa is bemutatja szakterületét, eddigi pályaívét és terveit.

Gyermeknapi alkotópályázat 2019

A DVM group hagyományos, gyereknapi pályázatát idén „állatok lakásai” témában hirdettük meg. Azt kértük, hogy a gyerekek szabadon, képes vagy szöveges formában alkossák meg, hogy hol lakna szívesen az általuk választott állat akár a valóságban, akár képzeletben.

A design új otthona

2019. június 24-én a DVM group tervezőcsapata a Promenade Gardensbe (1133 Váci út 80.) költözik.

Megújult a Danubius Hotel Helia Episode étterme és terasza

Megújult a Danubius Hotel Helia Episode étterme és a szálloda terasza. A szálloda nagyszabású ügyfélparti és sajtótájékoztató keretében mutatta be a helyszínt 2019. június 5-én. A megújulás legfőbb elemei az új, fiatalos stílus, a konyhatechnológiai fejlesztések, a rendezvények sokoldalú kiszolgálására optimalizált belső megoldások, valamint az étterem és a terasz nyitása a budapesti vendégkör felé is.

Megnyílt az ECODOME irodaház

A RedWood Holding által fejlesztett, mintegy 5000 négyzetméter bérbeadható területet kínáló Ecodome Irodaház az I. kerületi Mészáros utca és Pálya utca között helyezkedik el. Az épület módosított építési engedélyezési és kivitelezési tervezését, valamint környezettudatos tanácsadását a DVM group végezte.

A DVM group új hotelt épít a Keleti pályaudvarnál a B&L Gruppe számára

A DVM group egy új Baross téri szálloda építésére kötött szerződést a német B&L csoporttal. A külföldi fejlesztő első magyarországi projektjének kiviteli tervezését és teljeskörű kivitelezését bízta a DVM groupra, amely ezzel a feladattal egyik legnagyobb piaci megbízását nyerte el. A tervezési és előkészítési munkálatok november elején megkezdődtek, az átadás 2020-ban várható.

Gyermekrajz pályázat 2018

Rajzpályázat – eredményhirdetés

A DVM group 2018-as pályázatán „MI SZERETNÉK LENNI?” témakörben vártuk a gyerekek ötleteit. Az elmúlt évek játékainak folytatásaként idén azt kértük tőlük, mutassák be, mik lennének, ha a világon bármivé válhatnának. Mivel néhány pályázat később érkezett, az eredményhirdetés kissé eltolódott, de az őszi szünet előtt talán jól jön az ünneplés.

Videó: helikopteres bemelés

Hűtőberendezés helikopteres beemelése egy kivitelezés alatt álló Deák Ferenc utcai üzlethelyiség tetejére 2018. október 2-án.

Új vezető a DVM group tervezési részlege élén

A DVM group tervezési osztálya vezetésével Kiss Idát bízta meg, aki a több mint negyven fős tervezőcsapat munkájának koordinálása és szakmai felügyelete mellett a megbízókkal való zökkenőmentes kapcsolattartásért, valamint a tervezési munkák magas szintű, összehangolt elkészítéséért felelős. Magyar és nemzetközi cégeknél különféle léptékű projektekben szerzett széleskörű tapasztalatát kitűnően hasznosítja az integrált építőipari szolgáltatásokat nyújtó cégcsoportnál.

A Cushman & Wakefield új budapesti irodája

2018 április 1. napján, a Cushman & Wakefield, Magyarország vezető ingatlantanácsadó vállalata központi irodáját a többszörös díjnyertes budapesti Váci 1 irodaházba költöztette. A vállalat 750 négyzetméteres prémium irodája az épület 4. emeletén helyezkedik el. A belsőépítészet, valamint az irodakialakítás a DVM group munkája, a projektmenedzsment feladatokat a Cushman & Wakefield látta el.

Töretlen lendületben a magyar ingatlanpiac

2018. január elsején Sellyey Tamást nevezték ki a DVM group élére, akivel az új cégstruktúráról, a jövőbeni tervekről, az egyes szolgáltatási ágak szerepéről, az ingatlanpiac elmúlt évtizedeiről, a MIPIM-ről és a magyar piac nemzetközi vonzerejéről beszélgettünk.

Új vállalkozási igazgató a DVM groupnál

A DVM group bejelentette, hogy vállalkozási csapata vezetésével Simon Andreát bízta meg. Az új vállalkozási igazgató feladata a potenciális megbízások elemzése szakmai és pénzügyi szempontból, ajánlatkészítések koordinálása és ellenőrzése, valamint a megbízókkal való hatékony kapcsolattartás.

Idén is lesz Föld órája

A DVM group újra részt vesz a Föld óráján

A DVM group, az építőipari szolgáltatások komplex skáláját nyújtó hazai cégcsoport 2018-ban is csatlakozik a klímaváltozás ellen kampányoló Föld órája (Earth Hour) kezdeményezéshez. A fenntartható környezetvédelmet népszerűsítő globális akció keretében a cégcsoport saját üzemeltetésű épületeiben lekapcsolja a világítást, és munkatársait, üzleti partnereit is a kezdeményezéshez való csatlakozásra buzdítja.

Minőségi utódlás

A DVM group újrastrukturálta szakmai feladatainak irányítását

2018. január 1-től Kovács Attila, a DVM group alapítója és ügyvezető partnere Sellyey Tamás értékesítési igazgatót bízta meg a cégcsoport strukturális növekedésének operatív, a piaci szereplőkkel közvetlen kapcsolatot tartó irányításával, saját ezirányú felelősségi körének egyidejű átadásával.

A Booking.com irodája maga az élmény

A világ egyik legnagyobb internetes szállásfoglaló vállalatának budapesti képviselete 2017 októberében egy, a korábbinál nagyobb, közel 470 négyzetméteres bérleménybe költözött át a Bank Centeren belül. A belvárosi irodaház Platina tornyában található új iroda tervezési, kivitelezési és projektmenedzsment munkálatait is a DVM group végezte a Booking.com számára.

DVM group cégbemutató a Forbesban

A Forbes 2017 augusztusi száma hétoldalas mélyinterjút közölt a DVM group ügyvezető partnereivel, melyet Fekete Emese, a magazin főmunkatársa készített.

A Tezenis üzlet a DVM group kivitelezésében született újjá

A fehérneműk, a szabadidőruházat és a pizsamák széles választékát kínáló márka Váci utcai zászlóshajó-üzlete idén új arculattal fiatalodott meg. Az eredetileg 2011-ben nyílt Tezenis bolt különleges belsőépítészeti kialakítású, megújult formáját a DVM group kivitelezésében, nyár végén nyerte el véglegesen.

A Volvo szalon új arca

A DVM group közreműködésével friss dizájnnal és hazánk egyik legnagyobb egybefüggő üvegtáblájával gazdagodott a svéd autógyár Váci úti bemutatóterme.

Az irodaház, ahol öröm dolgozni: a Science Park megújulása

Hamarosan megkezdődnek a felújítási munkálatok a legújabb ágazati trendek és szabványok szerint modernizált Science Park irodaházban, amely várja az igényes irodák iránt érdeklődőket. A beruházási tervek készítése során figyelembe vették az egyetemek közelségét is, ami ihletett adott arra, hogy a tervezésben a fiatal generáció is szerepet kapjon.

Kétszeres FIABCI díjas a Váci 1

A világ legjobbjának bizonyult örökségvédelem kategóriában, és a kereskedelmi fejlesztések európai rangsorában is elsőként végzett a Váci 1 – a Horizon Development Kft. fejlesztésében, a DVM group tervezésében és kivitelezésében tavaly megújult neoklasszicista palota – a XXV. FIABCI Nemzetközi Ingatlanfejlesztési Nívódíj Pályázaton (FIABCI World Prix d’Excellence Awards).

Barátságos éttermet nyitott munkatársainak a GE

A DVM group kivitelezésében különleges kantinnal gazdagodott a GE Magyarországon. A Váci Greens irodaház B épületének földszintjén 1100 négyzetméteren megnyitott éttermet a világ vezető digitális iparvállalatának hazai képviselete saját dolgozói számára alakította ki.

Luxuscsokoládé üzlet az Andrássy úton

A DVM group tervezőként és kivitelezőként is segítette a Ghraoui luxuscsokoládé márka zászlóshajó üzletének kialakítását az Andrássy úton, amelynek koncepcióját és belsőépítészetét a Cartier boltjait is tervező francia sztárbelsőépítész, Bruno Moinard alkotta meg.

Gyógyászati cég bővült a Park Átriumban

A világ egyik vezető gyógyászati cégének magyarországi képviselete a DVM group segítségével alakította ki új bérleményeit a Park Átrium irodaházban. A vállalat az épület több tömbjében és szintjén van már jelen, a mostani bővülés során a B2-es tömb 1. emeletén közel 730 négyzetméteren, a B4-es tömb földszintjén pedig több mint 360 négyzetméteren vette birtokba új irodaterületeit.

Az Oracle új irodába költözött

A világ legnagyobb üzleti szoftvermegoldásokat kínáló cégének magyarországi leányvállalata 2016 őszén költözött a Millennium City Center H épületének 6. emeletére közel 1400 m2-re. Az idei „Év Irodája” díjátadó gálán döntőbe jutott iroda magas minőségű kivitelezését a DVM group végezte, a projektmenedzsmentért az Oracle részéről a Cushman & Wakefield volt felelős.

Hornok Edina a HuGBC elnökségi tagja

2017-es tavaszi közgyűlésén a Magyar Környezettudatos Építés Egyesülete (Hungary Green Building Council, röviden HuGBC) elnökségi taggá választotta Hornok Edinát, a DVM group környezettudatossági részlegének vezetőjét.

A Science Park a DVM grouppal újul meg

Pár héttel azután, hogy a Science Park ismét elnyerte a BREEAM in use „Very good” minősítést, újabb mérföldkőhöz érkezett az idén újjászülető irodaház.

A DVM group ismét részt vesz a Föld Óráján

A DVM group idén is csatlakozik a Föld órája (Earth Hour) kezdeményezéshez, amely a klímaváltozás ellen küzd és a fenntartható környezetvédelem iránti elkötelezettséget hirdeti. A környezettudatossági tanácsadással is foglalkozó cégcsoport saját üzemeltetésű épületeiben a Föld Óráján lekapcsolja a világítást, és partnereit, munkatársait is a kezdeményezéshez való csatlakozásra bátorítja.

A DVM group új irodája a legjobbak között

A DVM group új irodája döntős lett a 2017. február 2-án megrendezett VII. „Az Év Irodája” Díjátadó Gálán. A versenyre idén 136 pályázat érkezett, amely szám minden eddigi rekordot megdöntött. A zsűri a rendezvényen kilenc kategóriában tizennégy díjat osztott ki 430 ingatlanpiaci szakember jelenlétében.

Új projektmenedzsment vezető a DVM groupnál

A DVM group bejelentette, hogy projektmenedzsment részlege vezetésével Schüller Márkust bízza meg. Az új vezető 2016 őszétől irányítja az építőipari szolgáltatások teljes skáláját nyújtó hazai cégcsoport projektmenedzsment csapatát. Márkus 2015-ben csatlakozott a DVM grouphoz, jól ismeri a cég ügyfeleit, munkatársait és működését.

European Property Awards: 3 díjat nyert a Váci 1 és az Eiffel Palace

A European Property Awards múlt csütörtöki – Európa minden tájáról több mint ötszáz vendéget vonzó – gálavacsorájának a londoni Marriott Grosvenor Square adott otthont. A Váci 1 és az Eiffel Palace – a Horizon Development két megújult műemléki épülete, amelyek tervezése és kivitelezése a DVM group érdeme – három kiemelkedő díjjal gazdagodott a nemzetközi rendezvényen.

Gyermeknapi rajzpályázat – eredményhirdetés

A DVM group örömmel teszi közzé „Mit csinálnak a felnőttek a munkahelyükön?” c. gyereknapi pályázatára érkezett díjnyertes műveket.
A játék célja az volt, hogy bemutassuk, hogyan látják szüleik, rokonaik foglalkozását és miként képzelik el a munkakörnyezetüket a gyerekek.

Kommunikációs fronton is bővül a DVM group

A DVM group marketing és pr igazgatói posztjára Simon Orsolyát nevezte ki. Az új vezető feladatkörébe tartozik az építőipari szolgáltatások teljes skáláját nyújtó hazai cégcsoport átfogó kommunikációs támogatása, kiemelten fókuszálva a tervezés, kivitelezés, projektmenedzsment és a fenntarthatósági tanácsadás területére.

Határidő előtt, hibamentesen

A Schmidt Management a DVM groupot bízta meg ügyfele 380 négyzetméteres irodaterületének kialakításával a Váci 33 irodaházban. A bérlemény kiépítési munkálatait a komplex építőipari szolgáltatásokat nyújtó magyar cégcsoport magas színvonalon végezte.

Óriási elismerés a hazai zöldépítésnek

A Pesti Hírlap hajdani palotájából újjászületett környezettudatos irodaház nyerte el a fenntartható építés egyik legrangosabb elismerését, a WorldGBC Europe Leadership in Green Building Awards 2015 díjat.

Két FIABCI díjat nyert az Eiffel Palace

A FIABCI Prix d’Excellence díjak nyerteseit a One World Hotel Imperial Báltermében, Malajzia fővárosában, Kuala Lumpurban hirdették ki 2015. május 30-án.

Fortune 500 cég és új szolgáltatások az Eiffel Palace-ban

Az exkluzív, környezetbarát budapesti belvárosi irodaház új bérlőket köszönt mind az iroda- mind a kereskedelmi szolgáltató szektorból. 2014 negyedik negyedévétől tovább bővül a nívós bérlői mix, és szélesedik az épület szolgáltatásainak skálája. Az V. kerületi prémium ingatlan közel 400 négyzetméterén kerül kialakításra egy Fortune 500 cég magyarországi központja.

Magyarország és az USA kormánya ingatlancsereszerződést írt alá

2014 június 20-án a Budai Várban tartott ünnepségen Magyarország és az Egyesült Államok kormánya aláírta a több budapesti történelmi épület tulajdonosváltásáról szóló Átadási Okiratot. Magyar részről Márton Péter, az MNV Zrt. vezérigazgatója, amerikai részről pedig a budapesti Amerikai Nagykövetség ideiglenes ügyvivője, M. André Goodfriend látta el a dokumentumot kézjegyével.

Újjászületett az Eiffel Palace épülete

Budapest műemlékvédelmi, urbanisztikai, fenntarthatósági és kivitelezési szempontból is egyedülálló belvárosi fejlesztése, az Eiffel Palace irodaház, 2014. március 20-án hivatalosan is megnyitotta kapuit. A Pesti Hírlap és a Zrínyi Nyomda egykori épülete – fővárosunk megújulásának részeként – 120 év után ismét eredeti pompájában ragyog

Az Eiffel Palace az év ingatlanszakmai sikertörténete

Az iroda.hu szervezésében megrendezett Év Irodája 2014 Verseny két kategóriájában is a belváros elegáns és fenntartható presztízs irodaháza bizonyult a legjobbnak. A múlt héten – immár ötödik alkalommal – megrendezett Az Év Irodája Verseny díjátadó gáláján a zsűri többször is színpadra szólította a fejlesztő Horizon Development két ügyvezető partnerét, Kovács Attilát és Czár Balázst.

Az Eiffel Palace tervezői kapták a 2013-as Reitter Ferenc-díjat

A Budapest belvárosának újjászületésében kiemelt fontosságú Eiffel Palace, a Horizon Development nagyszabású saját beruházása, már küszöbön álló átadása előtt jelentős elismerésben részesült. Év végén a nagy múltú és ígéretes jövőjű épület építészeti tervezője, Gelesz András, homlokzatának tervezője, Baliga Kornél és a homlokzat kivitelezésének vezetője, Kelecsényi Gergely kapta meg a 2013. évi Reitter Ferenc-díjat.